Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Wanted (2008) odpad!

Asi jedna z největších pohádek, kterou jsem kdy viděl. Ve filmu se střídá jeden větší nesmysl, než druhý. Když už si myslíte, že větší blbost už tam dát nemohli, objeví se další a ještě větší. Viz. například scéna, kdy hlavní hrdina přelétá nad autem chlapa co ho má zabít a v okamžiku, kdy je nad jeho otevřeným střešním oknem ho zastřelí. To jsem se válel smíchy po podlaze. V podstatě to ale není vtipné, to opravdu mysleli vážně tenhle film???

plakát

Trosečník (2000) 

Celkem dobrý film, ale skoro celý bez hudby :D. Jinak co mě opravdu dostalo byla t naprosto trapná velryba s lidským okem co okolo Toma Hankse plula, když razil domů na voru. To byl opravdu masakr. Jinak povedený.

plakát

Vykoupení z věznice Shawshank (1994) 

Tenhle film je opravdu velmi dobrý. Prakticky až na konci zjistíte, jak je tento film vlastně geniální. Zkrátka výborný scénář, výborní herci v čele s Morganem Freemanem co víc dodat.

plakát

Policajt v Beverly Hills II (1987) 

Tak tenhle film mám opravdu rád, stejně jako celou sérii policajta v beverly hills. Eddie Murphy v nejlepších letech a kombinace komedie a krimi. Co víc dodat Eddi Murphy je prostě skvělej :). Kvalitní scénář a vtipnost dodává filmu potřebnou kvalitu. A navíc dokonalá hudba pro policajta tak typická. Tu melodii nemůžu ani po letech dostat z hlavy je zkrátka výborná.

plakát

Počátek (2010) 

V prvních chvílích je možná trochu složitější se zorientovat o co vlastně ve filmu jde, ale není to až tak hrozné. Zápletku pochopíte celkem snadno, a když budete dávat celý film pozor, tak se v ději neztratíte. I přes složitější děj mě film celou dobu bavil a napjatě jsem čekal, jak to všechno dopadne, jesli to DiCaprio zvládne :). A jak to všechno dopadne, se podívejte, určitě nebudete litovat ztracený čas. Je to kvalitní a po vizuální stránce zdařený snímek.

plakát

Atlas mraků (2012) 

Tak mám trochu pocit, že jsem byl na jiném filmu :). První hodinu jsem se vůbec neorientoval v příbězích a až poté jsem začal trochu chápat o co tam vlastně jde. Nicméně příběhy jsou celkem nezáživné a pokud se nám tím autoři pokusili sdělit něco hlubokého, tak se jim to moc nepovedlo. Je to slátanina několika různých filmů, které spolu nesouvisí. Tohle je klasický film, který si už nikdy nepustíte znovu.

plakát

Blbec k večeři (2010) 

Velmi jednoduchý film, který zavání velikou nudou. Stopáž je opravdu hodně přestřelená a do poloviny filmu se v podstatě nic neděje. Co mě ovšem potěšilo, byl Chris O’Dowd, kterého mám velmi rád díky IT Crowd. Ve filmu se objeví až ke konci, ale alespoň pro mě trochu napravil reputaci filmu. I když mám pocit, že ani Leslie Nilson by tento film nedokázal zachránit :). Příběh je opravdu dosti slabý a kopíruje již několikrát omílané klišé milostných vztahů. O to v podstatě opět zas a znovu běží. Samozřejmě vše nakonec dobře skončí.

plakát

Pan Popper a jeho tučňáci (2011) 

Jedná se dle mého názoru o klasickou americkou rodinnou komedii. Film je očividně spíše pro děti a proto mu lze odpustit některé neduhy. Tím myslím třeba naprosto nerealistické chování tučňáků, pokud ještě přehlédnu jejich počítačové zpracování. To je do očí bijící, kdyz se je někdo snaží zvednout a je vidět že nic nedrží :). Nicméně se to dá přežít. Co se týká děje, tak je to něco na způsob staršího snímku Lhář, lhář. Výkon Jima Carreyho je standartně dobrý, ale v tomto filmu nepředvádí žádné střeštěné kousky jako v předchozích filmech. Nicméně vše skončí happy endem a o to jde.