"Ne. Nevěřte lidem. A nemám je ráda. Oč lepší je voda, slunce, stromy, zvířata.
Stulte se v náruč přírody a nechtějte nic od člověka." Emma Destinnová
Bohužel další nedoceněný snímek.
Král a skřítek (1980)
Takhle to dopadá, když je majetek až na prvním místě.
Kubula a Kuba Kubikula (TV seriál) (1986)
Hromy a stromy, jdi, strašidlo, zase pryč. :)
Mluv (2004)
Tohle může ženě udělat jen zamindrákovaný prase. Jestli je pravda, že Bůh stvořil muže k obrazu svému, tak to teda potěš.
Muži v černém (1997)
Naval všechny galaxie, který máš u sebe a ruce vzhůru!
Deset malých černoušků (1987)
Deset malých černoušků hostil děda Vševěd... Perfektní zpracování, tíživá atmosféra, přesné dialogy. Agatha byla machr.
Hráči se smrtí (1990)
Minulost je sice za námi, ale pořád ji vlečeme s sebou.
Ďábel (2010)
Nejlépe je člověku samotnému. I ve výtahu.
Nezapomeň na mě (2010)
A ty si klidně sedneš do auta s cizí pandou.
2012 - Mayská proroctví a kruhy v obilí (TV film) (2008)
Je to smutné, ale našemu odpornému zvrhlému plemeni už nepomůže ani kvadratura kruhu.
Expres foto (2002)
Nic nestojí za to dlouhé bloudění, kdy člověk chodí od smutku k bolesti, od neštěstí k žalu a říká tomu život.
Ta naše povaha česká (TV pořad) (1993)
Kdo má jen trochu inteligence, sám ví, co jsme to za národ.
Robin Hood (TV seriál) (1984)
Tenhle seriál si jako jediný z té haldy snímků o Robinu Hoodovi zachoval původní myšlenku a velkou mystičnost. Díky Bohu.
Krkonošské pohádky (TV seriál) (1974)
Já nevim, že si ten Trautenberk už nedá pokoj... ;)
Samotáři (2000)
Zachoval jsem se vědomě jako svině a tím jsem vás očistil. - No, díky, my si zase řeknem!
Slavnosti sněženek (1983)
Jak by tady bylo krásně...kdyby tu nebyly ty vosy.
Valerie a týden divů (1970)
Toho hnusnýho tchoře vidím dodnes. Ten se fakt povedl.Stejně jako celá vizuální stránka filmu.
Upír ve věžáku (TV film) (1979)
Lepší starej děda, než mladej upír.
Benny a Joon (1993)
Je to naprosto kouzelné a zároveň silné. Johnny je zde perfektní.
Ozvěny mrtvých (1999)
I´m supposed to dig.
Rocky IV (1985)
Paulie před zápasem s Dragem: "Rocky, pamatuješ, jak jsem řikal, že chci bejt jako ty? Hm, tak teď už nechci."
Na Hromnice o den více (1993)
Rád bych tady stál a povídal si s tebou, jenže nechci.
Paměť stromů (TV seriál) (2003)
"Ne. Nevěřte lidem. A nemám je ráda. Oč lepší je voda, slunce, stromy, zvířata. I ta nejžhavější náruč jednou zchladne, i to nejvěrnější srdce jednou zradí. Nevěřte lidem, zklame vás každý. Stulte se v náruč přírody a nechtějte nic od člověka." Emma Destinnová
Svět tajemných sil (TV seriál) (1985)
Luxusní retro záležitost, skvěle zpracované dokumenty od člověka, který má v hlavě.
Taková normální rodinka (TV seriál) (1971)
Co dodat - Dana Medřická.
Hercule Poirot (TV seriál) (1989)
Pane Poirote, není to už nudné mít pořád pravdu? - Ne.
Hodná holka (2002)
Podle textu distributora to vypadá na úplně jiný film, než jakým pak opravdu je. Je totiž o moc hlubší a vážnější. A bohužel je to všechno skutečné. Žena, která pocity hlavní hrdinky nezažila, si může gratulovat. Je strašné být na začátku života a nežít ani ničím podobným životu. Vědět, že vám utíká čas a že už vás nic hezkýho nečeká. Bohužel další nedoceněný snímek.
Zkrocená hora (2005)
Je smutné a tragické, když si člověk nechá utéct životní lásku kvůli vlastním předsudkům.
Ospalá díra (1999)
"Hýbali jste s tělem?" - "Ano." - "Nesmíte hýbat s tělem!" - "A proč ne?" ;D To je prostě parádní jízda.
Tajemné okno (2004)
Johnny tady sice vypadá jako rozestlaná postel,ale je skvělý. ;)
21 gramů (2003)
Výborný, ale už to nechci nikdy vidět.