Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Krimi

Recenze (5)

plakát

Star Wars: Síla se probouzí (2015) 

I když dobře natočený, přesto jen zbabělý remake epizody IV s nulovou návazností na konec epizody VI. Se sympatickou hlavní hrdinkou, jejíž potenciál je zadupaný do země následujícími dvěma filmy. Celá záležitost s Planetou smrti už je jen taková třešnička na dortu scénaristické neschopnosti. Přesto je to nejkoukatelnější film z novodobé trilogie, která dojíždí na absenci nějakého celkového konceptu.

plakát

Star Wars: Poslední z Jediů (2017) 

První Star Wars film, u kterého jsem se díval v kině na hodinky, kdy už to proboha skončí. Kde začít....nevadí mi humorné, infantilní scény nebo podkopávání diváckých očekávání, jen je to celé prostě tak strašně stupidní, plné logických děr, slepých dějových uliček a nezajímavých postav či spíše karikatur, že už to přesáhlo určitou hranici. O mnoho později jsem si film pustil doma, jenom abych se utvrdil v tom, že je to pořád stejná sračka a s přehledem nejhorší díl celé série.

plakát

Díra (2019) 

Tahle kulinářská specialita mě bavila od začatku do konce, chce to mít jen dobrý nápad a velké divadlo se dá sehrat i za málo peněz. A navíc se tu nastavuje zrcadlo.

plakát

Hřiště snů (1989) 

Dopředu jsem o filmu nic nevěděl a hodně dlouho mi trvalo než jsem se vnitřně srovnal s tím, že nejde o sportovní drama ale fantasy film. A i potom mi přišla celá premisa hodně praštěná. Možná kdybych byl fanoušek baseballu a věděl něco více o historii tohoto sportu, snímek bych více docenil. Jednu hvězdu dávam za James Earl Jonese a jeho mocný hlas.

plakát

Aquaman (2018) 

Něco tak digitálně přeplácaného, vizuálně kýčovitého a stupidního jsem dlouho neviděl. Kdykoli se objevil Willem Dafoe, přemýšlel jsem, jak na něco takového mohl kývnout a jestli to má vůbec zapotřebí. Do toho herci v hlavních rolích, co neumí hrát a příběh, co někdo sepsal na základní škole o velké přestávce.