Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (591)

plakát

A Walk in the Woods (2015) 

Tohle by mohlo mít tři hodiny a nenudil bych se. Mám trochu podobnej vztah s kámošem v Calif.. Celkem překvapující že spolu ten vejšlap vydrželi.

plakát

Nech svět světem (2023) 

Celou dobu to má napětí a skutečně mě zajímalo jak to dopadne...víc není co dodat, podrobnějc to shrnul Verbal...vlastně - zajímalo by mě jak mohly ty tesly frčet po silnici bez GPS?!

plakát

Tombstone (1993) 

"What do you want Wyatt?" "Just to live a normal life." "There is no normal life, there's just life, ya live it." "I don't know how." "Sure ya do, say goodbye to me, go grab that spirited actress and make her your own. Take that and don't look back. Live every second, live right on through the end. Live Wyatt, live for me. Wyatt, if you were ever truly my friend, or if ya ever had just the slightest of feelin' for me, leave now, leave now, please." "Thanks for always being there, Doc."

plakát

Ptáci (1963) 

Majstrštyk podle celkem nenápadný povídky, kterou jsem kdysi přečetl. Hitchcock to pojal rozmáchle a dal si práci s efektama a detailama 'par excellence' a 'second to none', jak říkáme my experti. V dnešní době digitalizace by to byla prdel, ale naučte brabčáky v roce '63 aby naskákali komínem do krbu... a ten Aston Martin...kurva to byla krásná doba!

plakát

Emily the Criminal (2022) 

Po dlouhý době konečně normální flick. Žádná komerční sračka...

plakát

Na titulní straně (1974) 

Jedna z nejlepších komedií kde kralujou Lemmon a Matthau. Smekám taky před Billy Wilder. Tenhle flick podle mě předčí 'Some Like It Hot'. Ted´už jen čekám kdy se objeví idiot kterej to napadne protože v tom není "inclusion and diversity"

plakát

Dnes naposled (1958) 

Chlastání je dřina, to víme my všichni co v tom celej život lítáme. Umění je udržet to na uzdě. "Koukejte se. To já si teďka todle vypiju, teď si  dám prcka a tím to hasne." perlí inženýr Douda - Štěpánek. Vynikající herecký výkony, scénu kdy na konci přichází napranej inženýr Douda domů s vyholeným pruhem na hlavě jsem si pouštěl několikrát a skoro jsem spadnul smíchy z postele. A aby tý srandy nebylo málo - kdysi mě úplně dostalo když se můj kámoš, mimochodem taky alkáč, objevil v triku s nápisem "Rehab Is For Quitters".

plakát

Pomáda (1978) 

Právě jsem se dočet že natočili mischlinmeshugeniggerspikchink korektní verzi 'Grease', tak dávám týhle starý "sexistický, rasistický, genderově nevyvážený a místy až vyloženě urážlivý" verzi plnou palbu. Na ten novej shit se samo ani nepodívám.

plakát

Calibre (2018) 

Vidle zkrátka nemaj rádi když si k nim do remízků přijedou zastřílet kluci z Prahy. A ještě jim vošahávaj jejich holky. A když navíc k tomu začnou lovit v jejich řadách, to nadzvedne ze židle i největšího místního drsňáka...

plakát

K jezeru - Série 1 (2019) (série) 

Tak už se to i rusáci naučili...nebo je to někdo naučil. Moc hezkej survival, kterej překvapil. Anglickej dabing seděl jak prdel na hrnci (ruštinu bych nezkous), tak jsem si to užíval i přesto že rusáky normálně nemůžu ani cejtit. Hustý panoptikum vesničanů, takový typy se jen tak neviděj. Jsem zvědavej na další season...jo, a docela jsem záviděl Míšovi tu kozatou Polinu...