Reklama

Reklama

Obsahy(1)

Po dvaceti letech života v Anglii se Bill Bryson (Robert Redford) vrací do Spojených států. Spolu se svým starým přítelem Katzem (Nick Nolte) se rozhodnou, že se společně vydají po 3500 km dlouhé dálkové turistické trase "Appalachian Trail" vedoucí územím čtrnácti východních států USA. Tato dobrodružná komedie je natočena podle bestsellerových memoárů Billa Brysona. (mac000)

(více)

Videa (15)

Trailer 1

Recenze (89)

POciSEM 

všechny recenze uživatele

Zombík a vychlastanej bezdomovec jdou na pěkně dlouhou tůru po emerice a zažívaj přitom.... no vlastně toho ani tak moc neni.Prostě jdou pěknou přírodou a kecaj důchodcovský pindy,občas potkaj nějakou šílenou postavičku nebo medvěda.Žádnej zázrak ale průměrná komédie o dvou dědcích co si chtěj před tim než si pro ně přijde zubatá,dokázat že ještě nepatří do šrotu.Jenom teda Redford vypadá jako odporná slizká mrtvola a Nolte zas jak kdyby před každym záběrem vyžahnul flašku metanolu. ()

DwayneJohnson 

všechny recenze uživatele

Čekal jsem mnohem horší film. Když jsem viděl ukázky, tak se mi asi dvakrát udělalo šoufl a musel jsem si zvýšit dávku medikamentů, naštěstí mé obavy se ukázaly být ne zcela oprávněné. Stává se mi to vyjímečně, ale jednou do roka, tohle potrefí i nejvíc erudovaného kririka na světě, našeho svalovce Dwejna! Když pominu otylého a asi nejen věkem sešlého Nicka, dá se těch 98 minut přežít celkem v klidu. Je tam sice pár trapných a hluchých míst, ale člověk se tam i prákrát od srdce zasměje a když k tomu připočtu opravdu nádherné, přírodní scenérie, tak je ta moje trojka absolutně zasloužená. ()

Reklama

Frajer42 

všechny recenze uživatele

No nevím, jestli bych na takovou knihu dostal chuť. Příjemná výprava dvou gerontů za dobrodružstvím. Trasa vypadala sympaticky, tam bych se klidně vypravil. Bohužel pánové často scházeli z cesty a dostávali se tak do poměrně nezajímavých lapálií běžného života. A bohužel se jednalo o dosti profláknutou turistickou trasu, takže když se člověk dostane do problémů, tak existuje příliš vysoká šance, že na vás narazí někdo, kdo vás z průseru dostane, čím se jaksi ztrácí kouzlo dobrodružství. Příjemně se mi koukalo na přírodu, ale asi bych nic jiného od podobného filmu ani nečekal. A celým filmem prosakovala příjemná atmosféra. Z mého odporného pohledu lehký nadprůměr v rámci filmového světa. Průměrné hodnocení je zcela odpovídající. ()

Pedross800 

všechny recenze uživatele

Ti dva hláškující dědci mě totálně odrovnali!!! Hlavně Nick byl k popukání, u něj člověk šel do kolen jen ho viděl vystupovat z letadla a už věděl, že s ním zažije pořádnou prču nejen Redford. Tak moc jako u tohodle jsem se už dlouho od srdce nenasmál, vážně ne. A nechápu to celkem vlažné hodnocení tady. Že by snad stáří moc nevonělo mládeži?? Je to na míle daleko lepší než Divočina s Renéé i než Pouť do Santiaga. Nádherně humorná sonda dvou bardů co to ani na stará kolena nemíní jen tak zabalit a tak seberou batohy a vyrazí na tůru napříč úchvatnou krajinou, co víc si přát? Takže nenechte se odradit kdo váháte a na tenhle špacír vyrazte s nimi, stojí za to!!! ()

Joges 

všechny recenze uživatele

Začátek filmu s bravurními hvězdami se rozjíždí docela slibně, sotva však dvojice netipických turistů vstoupí na Appalačskou stezku, vypadá jejich cesta jako nemotorná procházka lesem. Naštěstí do filmu proniknou i smysluplné, hlubší okamžiky, takže jsem se nemusel stále jen trapně usmívat. Stejně tomuhle počinu fandím, proto ta hvězda navíc. ()

Galerie (41)

Zajímavosti (8)

  • Robert Redford v roce 2007 v rozhovoru řekl, že chtěl, aby si s ním naposledy zahrál Paul Newman. Jenže Newmanovi byla diagnostikována rakovina a už nebyl schopen se role ujmout. (Cheeker)

Související novinky

Robert Redford si vyšlápne do hor

Robert Redford si vyšlápne do hor

06.05.2014

Legendární Robert Redford se v nedávné době objevil v dramatu Vše je ztraceno a comicsovce Captain America: Návrat prvního Avengera. Návrat na stříbrné plátno se mu očividně zalíbil, dnes totiž… (více)

Reklama

Reklama