Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Pohádka
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (14)

plakát

Náš svět plný života (2024) (seriál) 

Celý ekosystém je tak dokonalý, jen my lidé jsme se zkrátka moc nepovedli. Úžasný seriál

plakát

Yellowstone - Season 2 (2019) (série) 

Kevin se snad narodil, aby si počkal na tento seriál. Hraje to dokonale. A seriál mne přímo uchvátil. Jeden by neřekl, ale jsou tam i hluboké myšlenky.

plakát

Tři perfektní dcery (2020) 

Nedala jsem na zdejší hodnocení a udělala dobře. Nasmála jsem se 😀😀

plakát

Po čem muži touží (2018) 

Boze lidi, neberte ten zivot a sebe tak moc vazne 😃 Nechapu komentare typu ODPAD! Je to skvela komedie. A myslim si, ze by promena prospela obema pohlavim 😉

plakát

Padesát odstínů černé (2016) odpad!

Vždy jsem si říkala, že žádný film si nezaslouží dostat nálepku ,,ODPAD,, Ó Dijo .... spletla jsem se!

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Pokud jste šli do kina na porno, tak je jasný že budete zklamaní! Já koukala na něco, co jsem v době reklamy na film, vnitřně totálně zavrhla! Ale byla to chyba, nechat se ovlivnit komentáři ,,odpad,, a tak podobně! Na tenhle film, se totiž musí koukat jinak! Film se mi moc líbil. Tajil se mi u něho dech (stejně jako Helence Růžičkové, když viděla líbací scénu v Angelice :D ). Rozplakal mne, rozesmál mne. Tolik jsem oběma rozumněla!!! Co se erotiky týče, tak scény byly tak perfektně a přitom tak cudně natočeny, že to musí pohnout s fantazií snad každého z nás. A dovedla bych si sebe představit v roli Anny, byť by mne to nikdy nenapadlo! Všichni máme potlačené touhy, myšlenky, a někdy stačí brnknout na tu správnou strunku a je to......Knihu jsem nečetla, tudiž jsem přišla o svůj vyfantazírovaný pár, ale dle mého, to bylo obsazeno skvěle! Nelituju a těším se na další díl

plakát

Ghoul (2015) 

Na to že horor není vůbec můj oblíbený žánr, držela jsem basu se svým mužem a šla s ním do kina. Musím říct, že jsem asi v půlce filmu, měla sevřený žaludek i zadek a chtěla jsem vzít do zaječích, ale ani ne tak kvůli lekavým scénám , jako spíš při vcítění se do příběhu! Empaticky založený jedinec jako já, to možná vezme hůř, než tomu ve skutečnosti je. Shrnu to asi tak, že film je velmi dobře udělaný, působí opravdově a zaujal mne i příběhem! Klidně by to mohlo mít časem i pokračování....ale někdy míň znamená víc :)

plakát

Mimzy (2007) 

Co jsme jako děti mohly vnímat a chápat, ba co víc....co mohlo pro nás děti být tak přirozené!!! Ale jako dospělí....většina dospělých, to už nevidíme a nevnímáme :) Možná že jsem tento film měla vidět až teď, kdy už má mysl není zatížena předsudky :)

plakát

Dnes v jednom domě (1980) (seriál) 

Jsem jedno z Husákových dítek a tento seriál ve mne vzbudil krásné vzpomínky na dětství. Jak napsal WANDRWALL: ,,Seriál je to pro mě jedinečný. Důvodů je moc. Rád bych ho vlastnil. Snad ho seženu a pak si ho vychutnám."

plakát

Colette (2013) 

Narodila jsem se a žiji ve městě, kde máme koncentrační tábor. Tudíž zrůdnost 2.sv.války na mne dýchá z každého koutku již od malička. Pana Lustiga jsme tu vídali často, protože prošel i místním táborem. A o to více na mne film Colette působil....Nezaslepil mne romantickým příběhem, ale dovolil mi se vcítit do osudů každého jednotlivce. I když ve skutečnosti si ti lidé prožili mnohem větší peklo! Film tedy hodnotím velmi kladně....otevřel ve mne totiž spousty otázek a myšlenek!