Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi

Recenze (11)

plakát

Peter Pan a Wendy (2023) 

No, asi si musím jít spravit chuť a podívat se na verzi z roku 2003.

plakát

Shoky & Morthy: Poslední velká akce (2021) 

No co, chvilkama to sice byl docela brutus, to je pravda, ale zase proč ne. Trocha legrace ještě nikoho nezabila. A za Radomila to stálo, dokonce si vysloužil hvězdičku navíc.

plakát

Buchty a klobásy (2016) 

No, jako věděla jsem, do čeho jdu, ale že to bude až takový brutus, to jsem nečekala. Bez některých scén bych se i obešla, jako třeba předposlední scéna typu "všichni se všema". Ale zase jiné momenty mi přišly barvité a, i když byly neuvěřitelně nechutné, tak to tolik nevadilo a možná jsem se u nich i bavila. Navíc Hawking a Meat Loaf se fakt povedli.

plakát

Notting Hill (1999) 

Nevím, jestli je to příliš velkým očekáváním, tím, jak všichni říkají, jaká je to klasika nebo Julií, ale nějak mě to nenadchlo. Ale Spike byl dobrý, to zase jo.

plakát

Stříbrné brusle (2020) 

Příjemná, milá, pěkná a romantická podívaná, hezky odvyprávěna, k tomu ještě dost dobře natočená s krásnými záběry na architekturu Ruska. Musím říct, že z těch scén z loupeže na zmrzlé řece jsem byla fakt unešená. Jakože hodně.

plakát

Milostná past (2021) 

Taka fajna vánoční jednohubka. Jasně, nebylo to nic světoborného, ale na navození vánoční atmosféry film poslouží úplně bez problému. Akorát teda, ústřední dvojice se mi k sobě hodila pouze kamarádsky a bohužel ne nějak víc. Ale co, i slza mi ukápla.

plakát

After: Tajemství (2021) odpad!

Tak tohle byla hrůza. Nečekala jsem, že to může být až tak špatné. Na film jsem se dívala s tím, že se budu smát trapným a bizarním scénám, jako tomu bylo u předchozích dvou dílů, jenže ty se ve filmu téměř nevyskytovaly a v podstatě ani nic dalšího. Váhala jsem tedy, jestli dát jednu hvězdičku či odpad, protože přece jen byly natočeny i horší filmy, ale nakonec se můj premiérový odpad tomuto snímku nevyhne. Takže alespoň nějaké prvenství si u mě film získal.

plakát

After: Polibek (2019) 

Jedno klišé za druhým a žádný děj k tomu. Ja vám nevím, ale po hodině sledování filmu jsem měla pocit, že se nic nestalo. Ale co si budem, nezabrání mi to v tom, abych se podívala na ostatní díly.