Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Deadpool

Deadpool (2016)

Jednoduše mistrovské dílo! Ryan Reynolds věděl proč si Deadpoola prosadit a dokonce určitě neexistuje nikdo tak vhodný pro tuto roly. Nevěřil bych že je možné opravdu natočit film Deadpool, aby byl oprovdu ten vtipný badass antihero jako v komiksu takže jsem opravdu v úžasu, že se to povedlo a dokonce ještě lépe než bych čekal. Film si drží úžasný humor a přitom neztrácí napětí ani tempo, dokonce mi ani na vteřinku nevadila absence roztrojené osobnosti která je v komksu velký tahoun humoru prostě Ryan Reynolds humor "DP" zvládnul i bez hlasů v hlavě. Velké plus je ještě hromada Easter eggu a zmíňky existence bohatého universu a přechod uvědomnění sama sebe jako postavu ve filmu.

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016)

V první řadě Ben Affleck je nejlepší batman EVER ! a ještě jsem moc rád za Affleckuv Bat-voice protože od Christiana Balea mi zněl prostě jak od retarda :D ... Super na filmu byl pohled na jednu věc z několika perspektiv který fungoval úplně dokonale. Jednoznačně nejlepší Team up a naprostej opak Avengers který jsou prostě hrozný. Snad asi jediná věc co se mi nelíbila byl Doomsday, protože byl uplně zbytečně násilně vmáčknutej a zrození mi taky moc nesedělo, takže rozhodně uplný plýtvání supermanovými nemessis. Ještě možná Jesse Eisenberg jako Luthor mi nějak neseděl vyjadřováním a chováním, ale na to mám vysvětlení díky svojí předpověďi vývoje této postavy. Jako celek je to úžasný film pro fanoušky a průměrný nebo i nudný film pro náhodné diváky. Za mě 95%

Kick-Ass

Kick-Ass (2010)

Tento film je pro mě mistrovským dílem, jelikož mám v oblibě superhrdiny a vždy sem si přál aby byl natočen film o nějakém méně ,,Cool" hrdinovy tak mě kick ass nesmírně potěšil a co víc dopřál neskutečnou podívanou o které se mi ani nezdálo v konceptu s ,,hrdinou" bez schopností a masivního nárustu muskulatury. Podle mého názoru je to jednička ve své kategorii je jemnější než ,,Super (2010)" a komerčnější než ,,Defendor (2009)" Všechno sedí tak jak má, příbeh, vývoj postav, prostě FENOMENÁLNÍ.