Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (25)

plakát

Pan Nikdo (2009) 

zbytečně nesmyslné a zamotané obzvlášť v druhé polovině..... očekával sem nějaký pořádný boom na konci což ve výsledku byla uplná triviálnost která se zdá být jako vymyšlená na poslední chvíli aby se dal nějak ukončit spletitý děj.

plakát

Batman v Superman: Úsvit spravedlnosti (2016) 

V první řadě Ben Affleck je nejlepší batman EVER ! a ještě jsem moc rád za Affleckuv Bat-voice protože od Christiana Balea mi zněl prostě jak od retarda :D ... Super na filmu byl pohled na jednu věc z několika perspektiv který fungoval úplně dokonale. Jednoznačně nejlepší Team up a naprostej opak Avengers který jsou prostě hrozný. Snad asi jediná věc co se mi nelíbila byl Doomsday, protože byl uplně zbytečně násilně vmáčknutej a zrození mi taky moc nesedělo, takže rozhodně uplný plýtvání supermanovými nemessis. Ještě možná Jesse Eisenberg jako Luthor mi nějak neseděl vyjadřováním a chováním, ale na to mám vysvětlení díky svojí předpověďi vývoje této postavy. Jako celek je to úžasný film pro fanoušky a průměrný nebo i nudný film pro náhodné diváky. Za mě 95%

plakát

Deadpool (2016) 

Jednoduše mistrovské dílo! Ryan Reynolds věděl proč si Deadpoola prosadit a dokonce určitě neexistuje nikdo tak vhodný pro tuto roly. Nevěřil bych že je možné opravdu natočit film Deadpool, aby byl oprovdu ten vtipný badass antihero jako v komiksu takže jsem opravdu v úžasu, že se to povedlo a dokonce ještě lépe než bych čekal. Film si drží úžasný humor a přitom neztrácí napětí ani tempo, dokonce mi ani na vteřinku nevadila absence roztrojené osobnosti která je v komksu velký tahoun humoru prostě Ryan Reynolds humor "DP" zvládnul i bez hlasů v hlavě. Velké plus je ještě hromada Easter eggu a zmíňky existence bohatého universu a přechod uvědomnění sama sebe jako postavu ve filmu.

plakát

Lucifer (2016) (seriál) 

Doslova Chčiju blahem :D .... úplná parádička, tak uvidíme co bude dál.

plakát

Pixely (2015) 

Asi by to byla sranda kdyby tam nebyl Sandler.... podle mě ohromná škoda potenciálu a celkově to působí spíš jako kraťas kterej ani neni dobrej.

plakát

Superman 4 (1987) 

Řekl jsem si že si ,,doplním vzdělání" a podívám se na 4. díl který mi až doposud utíkal a nějak sem nevěděl ani o jeho existenci a teď chápu proč ....... nemam slov 1* jen kvůli tomu že to je superman. A ještě sem moc nepochopil od kdy má superman schopnost očima postavit zeď :D :D :D ?

plakát

Dredd (2012) 

Působí na mě tak trochu jako rubačka bez příběhu. Nekoukalo se na to špatně, ale celou dobu sem čekal na nějaký informace o hlavních postavách... a ono se odstřílelo a konec. V tom případě to nemusel bejt "judge Dredd" ale klidně judge Storyofthisguyisn´timportantjustshootthemall" a taky sem čekal nějaký rozhřešení nebo větší opodstatnění drogy "slow mo" Prostě spíš takový akční Béčko s hezkejma efektama.

plakát

Jackass: Děda Mizera (2013) 

Skvěle sem se bavil, ale naprosto bych vynechal ten příběh jestli se tomu tak dá vůbec řikat.

plakát

Krvavá hostina 3: Šťastný konec (2009) 

Kdybych o tomto filmu slyšel z vyprávění tak bych asi ani na vteřinku nepomyslel na to že ho zkouknu... ale film má tak osobytej styl, nekonvenční humor který si jen tak někdo nedovolí až je to prostě úžasná záležitost :D ... a nejlepší z celé trilogie je konec ! :D rošlápnutí obřím robotem a následnou hudební rekapitulací :D neskutečná ani né tak zábava jako úžas v to, že si tohle někdo dovolil a dokonce to i funguje ... ORIGINÁLNÍ !

plakát

Orphan (2009) 

Film mnohem předčil moje očekávání, představoval sem si ho ve stylu uspořádané americké rodinky z předměstí kterou bude terorizovat šáhlá holčička házením fénu do vany, ale stal se přesnej opak, sofistikovaná, temná, mrazivá atmosféra s úžasným vývojem postav... no prostě úžasný !