Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (5)

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Na tento zombie seriál jsem narazil náhodou, a to v době, kdy už končila druhá série, a přes jeden víkend jsem se podíval, na první i druhou řadu. Byl jsem nadšen. Skvělý je psychologický vývoj postav a celkově vývoj příběhu s nepředvídatelnými úmrtími nejen hlavních postav. Tento seriál je natáčen podle stejně se nazývajícího komiksu. Momentálně se jedná o můj nejoblíbenější seriál a s napětím čekám na druhou polovinu čtvrté řady. Jediné, co bych vytknul, jsou nerealistické scény, kdy jednou je hlava nemrtvých jak rajče a podruhé jejich tělem neproletí kulky. To je ale asi tak jediná vada na kráse. Nemůžu než dát plné hodnocení...

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

Na tento film jsem se těšil, a proto jsem se vydal do kina. Byl jsem hluboce zklamán přehnanými efekty, zbytečně zdlouhavými proslovy a některými postavami, které byly přidány pouze proto, aby byl čas filmu natáhnut. Vrcholem byla scéna, kdy Legolas skákal po trpaslících. Je zde také vidět fakt, že tyto filmy jsou pouze z jedné knihy oproti Pánu prstenu. Dle mého názoru, P. Jackson natáčí tři pokračování pouze kvůli penězům.

plakát

Hobit: Neočekávaná cesta (2012) 

Po prvních několika minutách, jsem byl příjemně překvapen citacemi z knihy, které pokračovali celým filmem. Tempo bylo velmi pozvolné, ale i přes to mě tento film bavil a těšil jsem se na druhý díl, ve kterém jsem čekal. větší gradaci děje. Bilbo po zisku prstenu, který našel v hoře, kde žil glum, jenž jak řekl Gandald sehraje velkou roli v osudu středozemě, získal více seběvědomí a začlenil se do skupiny. Ve které byl se třinácti trpaslíky a jedním čarodějem. Tato skupinka měla za cíl dostat se do hory, kde dříve žily trpaslíci. Tam ale vládl drak, a Thorin Pavéza měl tedy ztíženou cestu zpět na trůn. Tento díl byl ale soustředěn pouze na seznámení se skupinou.

plakát

Ali (2001) 

O tomto sportovci jsem si hodně zjistil, jelikož mě jeho život neuvěřitelně zajímal, a tak jsem nemohl vynechat tento film. A musím podotknout, že mě neuvěřitelně překvapil zajímavým obsahem, protože tento film nebyl tak úplně o boxu, ale spíše o osobnosti, kterou Muhammad beze sporu je. Will Smith, který v tomto filmu zazářil nehrál Aliho on se jím doslova stal, a když v Africe běhal v ulicích, měl jsem husí kůži. Na závěr bych rád napsal, že pro mě je to nejlepší film vůbec. A proto nemůžu hodnotit jinak než pěti hvězdami.

plakát

Rivalové (2013) 

Od tohoto filmu jsem moc neočekával, jelikož mi připadal jako jeden z těch sportovních dokumentů, ale to jsem se tedy spletl. Snímek Rivalové mě svým zpracováním jak zvuku, tak i obrazu neuvěřitelně nadchl. A to byl jen začátek. Do skvělého příběhu, který napsal sám život, jsem se neuvěřitelně vžil. Skvělé herecké výkony obou hlavních postav bylo jen doplnění a vybroušení tohoto skvostu. Ani na vteřinu jsem se nenudil a jen nechápavě zíral na odhodlanost jezdců.