Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (159)

plakát

Duna: Část druhá (2024) 

V nějakém článku jsem četl termín "definitivní adaptace", přijde mi docela výstižný. Ve druhé části se tvurci vzdálili od předlohy více než v první (a některé změny mi trochu vadí), ale to nesnižuje celkový dojem.

plakát

Umění jíst a milovat (2023) 

Aneb prihody ze zivota predniho galskeho gastrosexuala. Pokud vynechate jmena postav a nazvy jidel, zbyde v podstate nemy film, ktery celkem rychle utece a krome hladu zadny velky dojem nezanecha.

plakát

Film roku (2021) 

Dobře vymyšlené, dobře natočené, skvěle obsazené a skvěle zahrané uspávání hadů.

plakát

K zemi hleď! (2021) 

Svet zobrazeny v tomto filmu si rozhodne svou kometu zaslouzi.

plakát

Corpus Christi (2019) 

Polovinu filmu se nic nedeje a pak je uprostred sceny strih a konec. Nesnasim tyhle "nezavisle" filmare. Maji zajimavy namet, ale zadny napad jak film uzavrit. Zacnou tocit s tim, ze to nejak dopadne. Utrati penize od vsech asi padesati sponzoru a koproducentu (viz seznam pred filmem) a porad nevedi co dal, tak proste daji titulky tam kam pribech zrovna dosel.

plakát

Domácí hřiště (2018) (seriál) 

Vyborne v momentech kdy se tvurci opravdu venuji fotbalu. Bohuzel se, po severskem zpusobu, zase celou dobu resi osobni a milostne problemy hracu, treneru, sponzoru, fanousku, milenek, spoluzaku, kamaradu, kucharu a decek jich vsech. Slusneho materialu je tak na tri dily a z toho ten posledni muze zustat skoro beze zmeny. Mam sto chuti dat 2** aby se hodnoceni vratilo na zem.

plakát

Lovci draků (2008) 

Odborne publikum vyzaduje caste opakovane projekce :)

plakát

Papírový dům (Netflix verze) (2017) (seriál) 

První akce (serie 1 a 2) perfektní. Druhá akce (serie 3,4, ... ,8 ?) velké zklamání. Uměle natahovaná nuda, plná telenovelové vaty, stormtrooperských přestřelek a zoufale pitomého, nelogického jednání všech postav. A to ještě nemluvím o porušování fyzikálních zákonů (kolik tak asi váží 10 ingotů v síťce na ryby?). Navzdory očekávanému háčku na konci mě další trampoty téhle party nějak přestali zajímat.

plakát

Irčan (2019) 

Nejlepší z celého filmu jsou ty auťáky, ale ani na ně člověk nevydrží koukat celou noc.