Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Krimi
  • Akční

Recenze (1 490)

plakát

Django střílí první (1966) 

Opravdu vyborna hudba, napinava a pekna. Dej samotny je take celkem fajn, ale nemam moc rad smrtaky kde jsou prvky komedie. Jinak je to koukatelne.

plakát

Smrt v kruhu (1989) (TV film) 

Zajimave obsazeny film. Polozeny do pekne doby prvni republiky, nicmene pusobi hrozne nudne. CLovek se az po XX minutach dozvi, ze zilkova je jeho dcera..

plakát

Případ s černým vzadu (1992) (TV film) 

Zajimavy film z cerstvych devadesatek. Kde je trosku pomalejsi tempo...Ale koukatelne. Super obzsazeni. Kdo se vlastne slejza u Žáby?

plakát

Nespavost (2009) (TV film) 

Proc tocit neco pozitivniho ze ?

plakát

Krásný čas (2006) (TV film) 

Moc pekny byt na Míráku, nebude se mi odtud chtít...až budu starej. Musim ricie ze asi nejhorsi role Jany Preissove...Nejlepe zde hraje Trojan - mimo Vilhelmovky. Je to takove sprave poplatne dobe.

plakát

Neviditelný (1965) (TV film) 

Cesi tuhle hutnou atmosferu tocit proste umeli. Po baraku vladne Hrusinsky. Neustale se stupnujici atmosfera! genialni hudba...neustale napeti a neutuchajici strach z nevideitleneho.

plakát

Alfons Karásek v lázních (1971) (TV film) 

Obecne nemam rad zpivane veci. To ze to zpivaji herci (neprofesionalove) mi nevadi - naopak! Jen kdyz je toho moc jako zde je to opravdu ke skode. Kopecky je trida a mensik opet zavalel i to jeho antre. Jinak je to volovina.

plakát

Nenechte se rušit! (1980) (TV film) 

Hrozne vtipny! Naroznymu tyhle domacky svihnuty panove proste sli! Příjemný zbytek vecera! Ten Radkin to je nekdo z baraku :DD Kemr hraje dokonale! Pane Kvasile...moc pekne.

plakát

Piloti (1988) 

FIlm jsem bohuzel po X minutach vypal. Cestina je zde prekricena ruskym dabingem.