Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Krimi
  • Horor

Oblíbené filmy (10)

Hanebný pancharti

Hanebný pancharti (2009)

Klasický Tarantino, jak ho mám rád! Vypiplané dialogy, brutální scény, skvělá hudba, gradující děj a výborné herecké výkony v čele s Christophem Waltzem - jeho plukovník Landa je snad nejlíp zahraným náckem, co jsem kdy viděl a člověk by ho s chutí zabil už po první čtvrthodině! Z panchartů pak Brada Pitta zastínili Eli Roth ( žid Baribal ) a Til Schweiger ( Stiglitz ) - škoda jen, že nedostali víc prostoru! Určitě jeden z nejlepších filmů, co jsem kdy viděl!

Poslední skaut

Poslední skaut (1991)

Bruce Willis, jak ho máme rádi. Ač trpící kocovinou, s humorem sobě vlastním sype jednu hlášku za druhou a Damon Wayans mu v tom zdatně sekunduje. Zkrátka voda je mokrá, nebe je modrý a Poslední skaut je vtipnej, že z toho nachcávám! ( Tento film také ukazuje důležitost dobrého dabingu, zatímco videoverze je pětihvězdičková podívaná, televizní dabing film sráží mezi průměrné akční filmy... )

Přelet nad kukaččím hnízdem

Přelet nad kukaččím hnízdem (1975)

Nejlepší film Miloše Formana a jeden z nejlepších filmů vůbec! Famózní Jack Nicholson ( skvěle dabovaný Borisem Rösnerem ) v roli svobodomyslného McMurphyho svým příchodem do psychiatrické nemocnice obrací naruby zdejší zaběhlé pořádky. Protihráčem mu je zde šílená vrchní sestra Ratcheldová ( ještě větší kráva, než Ina z Nemocnice na kraji města ). Nezapomenutelné scény: výlet rybářskou lodí a indiánský náčelník hrající basket.