Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Krimi
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (9)

plakát

Kosmonaut z Čech (2024) 

Po půlhodině jsem to vzdal. Čekal jsem od toho více. Co dál napsat? Opravdu mě nic nenapadá. Jen-přeji Hanušovi ať mu není na zvracení ze stavu bez tíže. Sendler se s tím jistě nějak popere.

plakát

Il Boemo (2022) 

Vojtěch Dyk zabodoval. Scénář není nějak propracovaný a stopáž bych zkrátil tak o 20 minut. Jinak celkový dojem dobrý.

plakát

Šampioni (2023) (pořad) odpad!

To by nebyl primáckej pořad, aby tam nechyběla Patricie Pagáčová. A obsah? To je vysílání pro děti ala kuřátka? Nebo si na primě opravdu myslí, že dnešní divák je opravdu tak tupej, že jim žere takový s****y?

plakát

Kleo (2022) (seriál) 

Příjemná oddychovka a vzpomínka na staré časy.

plakát

Chyby (2021) 

Skvělá práce režiséra, kamery, zvuku. Janovský s Gajdošíkovou - herecký koncert. Za mě super.

plakát

Dům (2011) 

Byl jsem velmi mile překvapen. Herci podali dobrý výkon a musím konstatovat, že jsem se opravdu po dlouhé době bavil. Super zvuk a byť mám radši statickou kameru tak mě v tomto filmu občas roztřepaná kamera nevadila. Nádherný česko-slovenský projekt. Kéž by jich bylo více.

plakát

David (2015) 

Být to o 20 minut kratší tak je to celkem průměrný film. Dobré herecké výkony. Lokace nic moc, hudba se k filmu nehodila a kamera dle mě katastrofa.

plakát

Like House (2021) (pořad) odpad!

Banda debilů se sešla a vymývání mozků milí diváci může začít. Jen tak ze zajímavosti jsem to pustil a nestačím se opravdu divit. Influenceři vykopte si na zahradě díru a zahrabte se. Není vám hanba? Hast du nichts Besseres zu tun, als hier herumzulungern? A kdo to vymyslel + celý štáb bych na pár let zavřel do šaškecu. Prej to bude trvat 3 měsíce? Dávám tomu 1 týden. Maximálně dva.

plakát

Boží mlýny - Provaz (2021) (epizoda) 

Polotrapný humor. To si myslím, že vystihuje celý seriál i když jsem viděl zatím první díl. Myšička, Navrátil, Křenková, Nebřenský atd... - herecký ansámbl, který neoslní ani nenadchne - no prostě dobří herci na nesprávném místě v nesprávný čas. Potenciál tam je, ale pan Kroupa by se měl věnovat novinařině (to dělá dobře) a ne podílet se na scénáři pan Hřebejk by se měl zamyslet zda natáčet seriály s tak nízkou úrovní scénáře, který je velice špatný a kolikrát nesmyslný - že by účel? Aby něco nevtipného připadalo vtipné? Co bych pochválil tak je kamera ze které jsem měl dobrý pocit. Tak doufám, že 2. díl bude ještě lepší a seriál bude mít co do celkové kvality zvyšující tendenci.