Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Krimi
  • Horor

Recenze (23)

plakát

Dead Set (2008) (seriál) 

Tohle je pro mě naprosto jasných a zasloužených 5 hvězdiček.

plakát

MR 73 (2008) 

Po dlouhé době opět Film s velkým "F". Ale ten product placement Chrysleru..:-)

plakát

Saddám: Vzestup a pád (2008) (seriál) 

Hodnocení po 1.epizodě/ Po obsahové stránce velmi zajímavé a atraktivní, po vizuální stránce spíše televizní provedení s minimem exteriérových záběrů. Nicméně historie Saddáma a jeho rodiny a jeho vzestup od momentu, kdy se v roce 1979 chopil moci, je natolik originální a neviděné téma, že se tomu dá ledacos odpustit.

plakát

Vzpomínky (2006) 

Velmi dobré. Občas se v tom jeden trochu ztrácí, ale jako krimi thriller naprosto výborné, skvělý nápad. Denzel jako vždy úžasný. Tyhle role mu sedí.

plakát

Kronika smrti (2004) 

Tenhle film mě opravdu hodně zasáhl. Výtečné herecké výkony. Ten hlavní padouch je dokonalý. Když se na samém konci napije z láhve alkoholu, běhá mráz po zádech.

plakát

Rodinná válka (2005) (seriál) 

Špičkový sitcom s velmi odvážným humorem. Charaktery všech tří potomků jsou protikladné až extrémně, z čehož pramení velmi humorné situace. A otec rodiny (ani matka) se rozhodně nechová "americky" příkladně a výchovně, asi něco jako méně žíznivá a sockovská verze Ala Bundy.

plakát

Jmenuju se Earl (2005) (seriál) 

Velmi dobrý a nápaditý komediální seriál, který není žádným sitcomem, a přesto provokuje ke smíchu celou stopáž. Výborné a skvěle zahrané charaktery. RANDY FOREVER!

plakát

Útěk z vězení (2005) (seriál) 

Po velmi vydařené první sérii přišla horší druhá, která vypadá, jako by s ní tvůrci původně nepočítali. Scénáristé se hned na začátku dost průhledně zbaví postav, které se jim nehodily do narychlo spíchnuté zápletky druhé série, a přidají jednu dominantní, o které zase nebyla zmínka v sérii první. Nicméně stále je to slušný průměr, který dokáže dobře pobavit. S01+S02E12

plakát

Jericho (2006) (seriál) 

Velmi dobrý námět velmi špatně zfilmovaný. Chování všech postav je jedno velké KLIŠÉ. S01E10