Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Krimi
  • Dokumentární
  • Akční

Recenze (366)

plakát

Včela na mušce (2022) (seriál) 

Kdyby to byl film, tak je to tak na tři-čtyři hvězdy. Roztahat to ale do devíti dílů.... Pustil jsem to kvůli marodící devítileté dcerce a ta si při třetím díle začala raději malovat. Asi tolik pro dokreslení toho, jak to "cílovku" zasáhlo.

plakát

Krok za krokem - Večírek (1991) (epizoda) odpad!

Tenhle díl kvůli tomu upitvořenýmu černošskýmu přechytralýmu brejlatýmu "hahaha" chlapečkovi fakt nedávám. Ten měl bejt jako za vtipnýho?

plakát

Žirafa v okně (1968) 

Ne až tak pitomé, až samozřejmě na moment, kdy hajný odevzdá obrázek policajtům. Předpokládám, že policie má oddělení pro analýzu všech obrázků, kreseb a papírových médií nalezených v lese.

plakát

Národní házená (2022) (seriál) 

Prvoplánové, laciné, předvídatelné. Opravdu; každej fór, kterej přijde, je cejtit už tři minuty předem. Přesto to stálo za zkouknutí. A  pokud to člověk pojme jako parodii těch mačo filmů o slávě, svalech a mužských bratrstvech; pobaví ho to hodně. A povedli se i herci. Ti hlavně! A spoiler: rychlovarná konvice fakt bude!

plakát

Pátek není svátek (1979) 

Nynější optikou šunt, nicméně tehdy to byl s Ten svetr si nesvlíkej těžkej nadprůměr.

plakát

Dekameron (1971) 

Tady názor, že jde o nevšední zpracování homosexuálního komunisty žijícího v křesťanské Itálii, neobstojí. Film je mizerně zpracovanej, řek´ bych až odfláknutej. Jediný, co koprodukční tým opravdu zvládl na jedničku, že posbíral pro natáčení opravdu ty fyzicky nejodpudivější zjevy.

plakát

Správná dvojka (1997) (pořad) 

Bolševická estráda. Těžko říct, kdo byl nejděsivější. Asi Slávek Jandák v motýlku.

plakát

Kouzelné hory v srdci Německa (2020) (TV film) 

Jednak skvěle technicky vyvedenej dokument, kterej vytěžil z možného maximum (kamera, dron, komentář....). Navíc mám tenhle kus Německa moc rád (teda byl jsem tam jen jednou na pár dní...).

plakát

Můj hříšný muž (1986) 

Mizerně zpracované, nevěrohodné, blbé. Tu Petru Janů jsem tam fakt nepochopil.