Reklama

Reklama

Včela na mušce

(seriál)
  • Velká Británie Man vs. Bee
Trailer 1

VOD (1)

Epizody(9)

Obsahy(1)

Roztržitý táta Trevor dostane na starost luxusní dům a snaží se vyzrát na zákeřnou včelu, co se pořád motá kolem. Komediální seriál, ve kterém jeden průšvih střídá druhý. (Netflix)

Videa (1)

Trailer 1

Recenze (191)

Mamlas 

všechny recenze uživatele

Kdo čeká Mr. Beana, jako já, bude asi zklamán. Tohle je úplně jiná postava a jiný, mnohem slabší humor. Bohužel, když se do něčeho vkaká Netflix, tak zašlape i Atkinsona. Ale abych jen nekritizoval, dívat se na to dá, tu a tam to i způsobí úsměv, ale žádná řacha to není. Taky nechápu to debilní členění na párminutové epizody. (45%) ()

tnp101 

všechny recenze uživatele

Chtělo by to trochu víc života. Premisa není špatná a v jednoduchosti je síla. Zde je to ale hlavně v pozdějších epizodách jednoduché natolik, že se dá vyústění scény předpovědět pomalu před tím, než vůbec začne. Ústřední postava jedná spíš jak psychicky nemocný člověk než potrhlý ňouma, takže si ke mně přílišné sympatie nevybudoval a za absolutně nelogický tvůrčí záměr považuji krátký sestřih poslední epizody v té úvodní. Vzhledem k tomu, že série je ve výsledku takovým kratším filmem, sjet se to dá bez problému, ovšem zasmál (nebo spíše pousmál) jsem se skutečně párkrát. 50% ()

Reklama

lemonova 

všechny recenze uživatele

Tešila som sa, že uvidím Rowana Atkinsona opäť v akcii. O to väčšie bolo moje sklamanie. Problémov je hneď niekoľko, ale najviac z nich trčí vlastne sám Atkinson, ktorý sa správa ako Mr. Bean, ale už ním jednoducho nie je. Jeho gagy ho veľmi pripomínajú, lenže čo nás na roztomilom Beanovi bavilo, to ma v tomto prípade iritovalo. Najsmutnejší je celý ten nepodarený predvídateľný humor. Už dopredu máme naservírované, čo sa rozbije, vlastne od začiatku vieme, ako to celé dopadne. Moment prekvapenia sa nedostaví a práve moment prekvapenia robí humor zábavným. Myslím, že Atkinson je výborný herec, ktorý má stále čo ponúknuť a potom, ako som videla jeho Maigreta, by som mu dopriala niečo podobne herecky silné. ()

ondraondra 

všechny recenze uživatele

Z vlastní zkušenosti vím, jak může být včela v domě otravná, takže jsem s hlavním hrdinou soucítil i přesto, že je to trochu dement. Rowan Atkinson provádí spoustu stupidních a nelogických věcí, jenom proto, že je opilý touhou ukončit život svého hmyzího soka. A kupodivu je to zábava sledovat. Trevor je podobný postavě Mr. Beana víc, než třeba Johnny English, takže rozhodně nečekejte žádný inteligentní humor. I přes ten předvídatelný konec je to skvělá záležitost, u které se bude bavit celá rodina. 8/10. ()

Talina 

všechny recenze uživatele

Hele, Mr. Beana mám ráda,  to je prostě klasika, ale tady Netflix zas a znova potvrzuje, že se jen snaží ždímat prachy ze starých námětů. Prostě seriál o Beanovi, který tady ale o dost víc mluví, jen ty jeho grimasy zůstávají stejné.  Někdy se člověk zasměje, ale v podstatě se dá dost dobře předvídat, jakou kravinu zas ten blb vyvede a jak se to bude snažit spravit a to je to, co mi vadí na tom všem nejvíc asi. ()

Galerie (45)

Zajímavosti (12)

  • Rowan Atkinson povedal, že sa mu páčil proces písania scenára, ale nepáčilo sa mu nakrúcanie. Kvôli pandémii Covid-19 bolo veľmi stresujúce. Jeden z členov štábu dostal Covid a Atkinson musel stráviť dva týždne v izolácii. (m.a.t.o.)
  • Interiér domu tvorili kulisy postavené v ateliéri, exteriér bol celý vytvorený počítačom. (m.a.t.o.)
  • Natáčanie trvalo dvanásť týždňov a prebiehalo v Londýne a Bovingdone. (m.a.t.o.)

Související novinky

Netflix odhalil nové britské projekty

Netflix odhalil nové britské projekty

13.12.2020

Streamovací gigant Netflix zveřejnil své plány pro tvorbu celkem sedmi nových a rozmanitých originálních sérií, které hodlá realizovat v rámci britské odnože své produkce, do níž investuje stále víc… (více)

Reklama

Reklama