Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Krimi
  • Dobrodružný

Recenze (13)

plakát

Sklapni a zastřel mě (2005) 

Vlastně ani nevím, jestli je ten film dobrej. Mě ale prostě zaujal. Černej humor, absurdní situace, výbornej Karel Roden.

plakát

Vysoká modrá zeď (1973) odpad!

Nesmírně blbá bolševická agitka. Nic na tom nemění ani skutečnost, že v ní hraje Pan herec Růžek, kterej to asi dostal za trest nebo se musel účinkováním v tomhle škváru vykoupit z nějakýho průseru. Úroveň "díla" dokreslují nesmysly jako autobus RTO nebo Tatra 805 jezdící v roce 1951... Ztráta času.

plakát

Zimní válka (2017) odpad!

Nebude Aboucaya takovým Magnuskem francouzskýho filmu?

plakát

Pavouci z vesmíru (2010) odpad!

Debilní kravina o ničem, co už by nebylo natočeno předtím stokrát a líp. Čumět na to, jak týpek mlátí cihlou jakousi černou sportovní tašku, ze který čouhaj hadice od vysavače na konci opatřený baterkama a pak z ní tahá nějakej modře svítící bordel, to je fakt ztráta času vhodná pouze pro psychiatra autorů.

plakát

Teorie tygra (2016) 

Holky maj svoje filmy, my máme svoje. Tohle je prostě film pro kluky, jejichž drtivá většina se v něm v určitý životní etapě pozná. Ty, který ne, jsou buď slepí nebo tvoří mizivé promile šťastných. Bartoška mi v tomhle bijáku byl stejně blízkej jako Kevin Spacey v Americký kráse. Takže se nebojím sáhnout pro všech pět...

plakát

Grandhotel Budapešť (2014) 

Prima biják, který ve mě zanechal dojem kombinace filmu Obsluhoval jsem anglického krále se snímky Karla Zemana. Bavil jsem se celou dobu.

plakát

Mzda strachu (1953) 

Skvělý film, ve kterém se sice toho zdánlivě moc neděje, přesto diváka nenechá se nudit. Původně jsem dal čtyři hvězdy, po několikátém shlédnutí přidávám ještě jednu.

plakát

Na Hromnice o den více (1993) 

Bezva kino, který si vždycky znova rád pustím, a nemusí to být jen 2. února. Výborný nápad, dobře natočeno.

plakát

Den, kdy se zastavila Země (2008) 

Variace na mnohokrát obehrané téma. Jako výplň času možná dobré, za týden si na to ale nevzpomenu...

plakát

Americká krása (1999) 

Kdo si alespoň špičky prstů nesmočil v krizi středního věku, toho Americká krása asi tolik neosloví, ale pokud je člověku čtyřicet a pustí si ji, měla by mu sednout. Jednoho dne se prostě probudíte a zjistíte, že život vám frčí přesně tak, jak jste to nikdy nechtěli. Cizí ženská v cizím pokoji, začínající bříško, stereotypní rituály... Nuda, nuda, šeď, šeď. Buď to můžete nechat tak a špinavou strouhou dopádlovat k fajfce a sešmajdaným důchodkám nebo se pustíte do restartu vlastního života. Dupnete na plyn a zatáčky projedete po dvou kolech. Jako Kevin Spacey...