Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (5)

plakát

Dokonalý smysl (2011) 

...a pak jednoho dne, ztratíme úplně všechno a asi v ten okamžik nám dojde, že to co jsme pokládali za vše, vlastně nebylo tak důležité...Film se krásně soustředí jak na romantiku, tak i na drama, které nákaza znamená. Ústřední dvojce byla skvělá, pokud tedy nemluvím o jejich vztahu. Ewana jsem nikdy moc ráda neměla, a tak jsem se trochu bála, že mi celý příběh filmu bude trochu „rušit," ale opak je pravdou, byl úžasný, stejně tak jako Eva (ale ta je mou oblíbenkyní už dlouho). Jako celek mě film opravdu zaujal- skutečně skvělý a úžasně zpracovaný námět.

plakát

Mateřské galeje (2009) odpad!

Skvělý film, myslím, že by se měl promítat ve všech filmařských školách. Konečně ideální příklad toho, jak moc je i s kvalitním hercem možné, zk*rvit film! Uma Thurman pro mě vždycky byla jistotou kvalitních filmů. Ale asi už to tak nikdy nebude... Kam se poděl žlutý přiléhavý latexový obleček, skutečně je Uma ochotná ho vyměnit za příšerné šaty a svetr po babičce? Nevím, prostě jsem film asi dostatečně nepochopila. Nejsem cílová skupina, ale skutečně si tvůrci myslí, že matkám na mateřské vyměkne mozek natolik, že by byly ochotné se to tohle dívat?

plakát

Slova (2012) 

Film mě opravdu zaujal. Až tak pět minut po konci mi došlo, o co vlastně jde. Možná to bylo trochu tím, že divák celá film prakticky nemá tušení, co se děje a poté to na něj tvůrci vychrlí vše naráz. Ale právě to, tomu dodává to „tajemno." Jediné zklamání pro mě byla příliš malá role Olivie Wilde. Čekala jsem něco, čím celý ten film naprosto zbourá, ale nestalo se, škoda. Ale i tak se mi herecké výkony líbily.

plakát

Kámoši až na dno lahve (2013) 

Film o dvou pivařích, co spolu prožívají dobré i špatné chvilky. Člověk si řekne, že by to mohl být celkem vtipný film o dvou čtyřicátnících, ale opak je pravdou. Máme tu ústřední dvojci, která je vážně sexy, ale trochu tomu chybí ten vtip, který by divák od komedie očekával. Takže jo, na nudný zimní večery po dvou basách piva určitě fajn film. Nic moc složitého, žádný úchvatný konec, ale prostě možnost jak člověk může ve svém prázdném a nudném životě zaplácnout hodinu a půl. Ale neberte mě moc vážně, ve skutečnosti jsem celý film přemýšlela jen na tím, jestli někdo, kdo vlastně celý den nedělá nic jiného, než že pije pivo může být tak hubený jako Olivia.

plakát

Teď a tady (2012) 

Film Now is good mě prostě dostal. Musím sice přiznat, že na začátku jsem se trochu nudila, ale tak po půl hodině už jsme věděla, že film budu milovat. Zprvu mi Tessa připadala poněkud arogantní (jasně, umírá, ale proč z toho vinit všechny okolo?) postupně jsem ji ale začala chápat. Její otec, s kterým žije, je asi ten nejlepší táta, jakého by jen člověk mohl mít (pokud tedy není teenager). Celkově, i když to zní opravdu absurdně, měla Tessa všechno, co si jen mohla přát. A to je právě na filmu to krásné, vlastně to neskončí špatně. Tessa jen umře, ale šťastná (Ale popravdě, konec jsem přes samé slzy prakticky neviděla…).