Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Sci-Fi
  • Komedie
  • Dobrodružný
  • Drama

Recenze (6)

plakát

Domek z karet (2013) (seriál) 

Nikdy jsem nevěděl kolik zábavy je sledovat politická jednání...

plakát

Daredevil (2015) (seriál) 

Byly časy, kdy jsem si myslel že je Arrow dobrý superhrdinský seriál... pak jsem potkal Nelsona a Murdocka. Kromě všeho, co je na tom seriálu dobré, bych chtěl vyzdvihnout obzvláště chování postav, na němž je opravdu pozvat, že jak hrdina, tak padouch, jsou začátečníci ve svém oboru.

plakát

Kingsman: Tajná služba (2014) 

Classy as fuck... Není co dodat, Matthew Vaughn má zjevně jasno v tom, jak má vypadat akce a jak má vypadat humor. Přesně takhle, pokud vám to ještě není jasné. Nemůžu se zbavit pocitu, že téhle lehce nekorektní, dvouhodinové podívané něco chybí, ale nechci si moc stěžovat. Sylné čtyři hvězdy s tvrdým Y. Doporučuju všem, povinně a klidně i po víně...

plakát

John Wick (2014) 

Čistá akce... není co dodat. Tento film je čistá (myšleno jako opak slova špinavá), formální a stylová akce, která to o sobě ví a netají se tím. 101 minut celkem zábavné podívané je pak okořeněno špetkou kvalitního vtipu a několika zajímavými a neotřelými nápady. Občas jsem měl pocit, že sleduji odkrvenou a nekomixovou verzi SinCity. Jediné, co mě opravdu zklamalo, byl Keanu Reeves. Už když jsem vcházel do sálu, bál jsem se, že to nedopadne dobře a... nedopadlo. Nevím proč, ale prostě se mi v titulní roli nelíbil. Celkově vypadá moc mladě, málo odhodlaně a jeho podivně prázdný, dutý, drsný hlas také ničemu nepomohl.

plakát

U Konce světa (2013) 

Nemám slov, které by vyjádřili můj obdiv k té naprosté bezstarostnosti, jíž celý film naprosto přetéká. Máme město plné mimozemšťanů? Pojďte do hospody.

plakát

Hobit: Šmakova dračí poušť (2013) 

"Pamatujete vaše oblíbené pasáže z knihy, které probíhaly v míru a poklidu? Well guess what bit**es... Skřeti!" Tak nějak bych shrnul druhý díl této trilogie. Začínám si myslet že tři filmy byly opravdu špatná nápad. Po shlédnutí traileru jsem si myslel, že už mě nic nepřekvapí a... mýlil jsem se. Knižní předloha byla znásilněna v pro mě naprosto nečekané míře a byl jsem tím velice zarmoucen, jelikož předchozí díl jsem ocenil právě za zachování většiny detailů z knihy (sice bylo mnoho věcí přidáno, ale alespoň nikdo moc nešahal na předlohu, tady se to mění) Druhý Hobit je zábavná akční podívaná a rozhodně plnohodnotné a odpovídající pokračování prvního dílu. Ale diváci, kteří alespoň jednou do knihy nahlédli vědí, jak moc je to špatně.