Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Horor
  • Akční
  • Krimi

Recenze (29)

plakát

K2 vlastní cestou (2020) 

Tento film ukáže leccos, ale nic pořádně. Hlavní problém vidím v nedostatečném propojení emocí horolezkyně s důslednějším pohledem na průběh výstupu. Další z dokumentů, který nezvládl K2 prodat jako skutečně nebezpečnou horu. Nebýt několika skutečně málo záběrů ze samotného výstupu, klidně byste si mohli myslet, že paní leze na Milešovku, neb drtivá většina záběrů je ze základního tábora, ze stanu nebo z ploché zasněžené pláně.

plakát

Holčička z iglú (2012) (seriál) 

Banda idiotů hodnotí pořad pro malé děti. Mému ročnímu synovi se líbí.

plakát

The Haunting - Záhadné sídlo Bly (2020) (série) 

Dalo by se tomu vytknout hodně, po uvolněném začátku začne dost razantní vysvětlovací guláš, který nechává hodně nezodpovězených otázek, a celkově to má dost nevyrovnané tempo. Podstatné je, že příběh má hlavu a patu a je, narozdíl od drtivé většiny duchařin, promyšlený. Herecky je to pecka a vyvrcholení je vynikající. Když se v tom člověk moc nenimrá a hodnotí jako celek, je to velmi dobré.

plakát

Banshee (2013) (seriál) 

Je to přímočaré, akční, rozhodně ne nudné, ale... je to primitivní až tupé. Dávat to Nova ve všední dny odpoledne jako kdysi Walkera nebo Hvězdnou bránu, dobrý, ale vyhrazovat si kvůli tomu čas večer fakt ne.

plakát

Trabantem až na konec světa (2014) 

Přibáň mi lezl na nervy, moc rád se poslouchá, mám radši míň excentrický dobrodruhy. Ale jinak fajn

plakát

Life on Mars (2006) (seriál) 

Kvalitní a zábavný krimi seriál, nic víc, nic míň. Kdybych mohl před sledováním něco vědět: onou "záhadou" přenosu se de facto zabývá jen první a poslední díl, takže neočekávejte, že se to kolem toho bude celé točit jak naznačuje perex i některé komentáře - především je to kriminálka.

plakát

Ashes to Ashes (2008) (seriál) 

Podruhé vyluhovaný čaj ze stejného pytlíku. Toho si tvůrci byli vědomi, tak přitlačili se "zábavností", která je občas na křeč. Nejlepší postavy jsou pryč (Sam, Annie, barman) a nebýt DCI Hunta a jeho hlášek, už by prakticky nebylo na co koukat.

plakát

Koudelka fotografuje Svatou zemi (2015) 

Ten mlčící meditativní a zdlouhavý přístup v zásadě není špatný, ale nemůžu se zbavit dojmu, že kolem takové osobnosti a ikony fotografie šlo natočit něco mnohem velkolepějšího a údernějšího. Mám obavy, že nefotografy to bavit nebude.

plakát

Sorjonen - Série 2 (2018) (série) 

Pořád dobrá detektivka, hlavně díky Karimu samotnému. Oproti jiným seriálům jsou tu ale dost často různé nejasnosti, jak kdyby to bylo nedobře sestříhané. Některé věci nejsou vysvětleny, chybí souvislosti a tak někdy nezbývá než si říct "hmm, tak tedy dobře" a raději to pustit z hlavy.

plakát

Hospoda (1996) (seriál) 

Banální scénář, špičkové obsazení, skvělé improvizace Petra Nárožného. Hospoda si na nic nehrála a i přes svou jednoduchost danou samotným prostředím mě nikdy neurážela. V podstatě jediný sledovatelný novácký seriál.