Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Romantický
  • Krimi

Recenze (4)

plakát

Reportér (2012) 

I když jsem sklaním fanouškem Johna Cusacka a dala jsem mu už 4-5 hvězd za ledacos, tohle je totální katastrofa. Zac Efron má docela doboru roli, ovšem film samotný je pro mě plný zcela nepochopitelných akcí a reakcí a i když Nicole Kidman umí být velmi pěkná, ani v tomto ohledu si mě nezískala.

plakát

Zpátky ve hře (2012) 

nevím přesně co k tomuto filmu říct, Clint Eastwood je zde tak nějak jako vždy - nepříjemný, nevrlý, starý mrzout s dobrým srdcem a ať už má kolem seme milou dceru a nebo sousedy (Gran Torino) pořát nás jeho postavy baví a provádí nás celým filmem tak, že z něj nespustíme oči. K Justinu T. snad jen, že jeho kukuč je sice příjemný na pohled, ale on sám mě o opravdovosti jeho postavy nepřesvědčil.

plakát

Neopouštěj mě (2010) 

Smutný film, o neuvěřitelné oddanosti systému, bohužel hned od začátečního pochopení o co vlastně jde, je jasné, k jakému konci osudy směřují. Člověk asi nepochopí proč spolu zamilovaní někam neutečou. Nicméně film je natočel velmi realisticky.

plakát

Dcera nejlepšího kamaráda (2011) 

Na tento film jsem se dlouho těšila a vyplatilo se :-) Leighton Meester není jen čelenková královna z Upper east side a Hugh Laurie není jen bezcitlý Dr.House. Zápeltka filmu není až tak extrémní a celá je, včetně konce, velmi realisticky podaná. Rozhodně doporučuji