Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Romantický

Recenze (6)

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Mám dokoukáno do 9.dílu a pocity jsou následující: Sanitka 2 je úplně jiný seriál, který nelze brát jako doslovné a důsledné pokračování původní Sanitky. Je jiná doba, jiné prostředí, jiná technika, jiní lidé a postavy. Ano, i v tomto novém seriálu jsou původní postavy, ale je potřeba říct, že jsou pouze těmi vedlejšími, nestojí na nich veškerý děj. Občas se objeví, něco zahlásí a zase zmizí tam, kam patří. Kromě Fandy Beznosky, a za toho jsem i ráda. Pavel Zedníček vytvořil dalšího sympaťáka, kterému přejete všehno nej. Z nových postav se mi líbí téměř všechny. Tedy snad kromě té lékařky, která se z přednáškového sálu urgentní medicíny přesunula šmahem na inspektorku vybavení záchranky...Kaderka je sympoš, který má něco za sebou, ale který si tak žije. Matka i bratr uvěřitelní. Mádr nepřekáží, Gordon je magor, ale v mezích(jen to jméno by mohlo být lepší, i když Beznoskovo - Concorde - mě pobavilo :)) Jeho žena potvora, kterou pálí dobré bydlo, ale i ona je poměrně reálná. Největším překvapením je pro mě doktorka Foldynová. Averze vůči Dagmar Havlové přetrvává. Ale klobouk dolů, její postava primářky je sympatická, lidská, ženská, vyzařuje určitou pokoru, romantiku, fluidum, prostě žena, která svého muže Janderu milovala, ale jeho nevšímavost jí nahnala někam, odkud už mnohdy není návratu. Skvělá role. Co, ale nechápu, a nechápala jsem ani v jedničce, je slabost žen pro Vojtu Janderu. Dost mě štval i v jedničce - jeho přístup k Evě a Elišce, byl na facku a totéž se opakuje i zde. Leze za Eliškou, nevšímá si Markéty. Za každou cenu ,,čestný", nevšímavý, neochotný pomoc - jak svému vlastnímu bratrovi, švagrové nebo vlastní manželce s ohromným dědictvím. Prostě balvan, který je tak sobecky zahleděný do sebe, že jsou pro něj ostatní vlastně na překážku. Jandera není sympaťák, není ani nápomocný, v ničem. A kdyby tvůrci vynechali ,,sympatickou" postavu Jandery mladšího, myslím, že by se toho mnoho nestalo. V podstatě kdyby vynechali celou linii Janderových...Zbytečně se rehabilitoval i Korejs, jeho postava je spíše úsměvná, ale asi tam patří. Tatoušek je už jen doplněk. Vašut mě překvapil, jeho Neliba je zakuklený lidský nerudný týpek:) Jeho postava mě baví. Celkově se mi Sanitka dvě líbí. Dávám 3 hvězdy.

plakát

Hořící keř (2013) (TV film) 

Tahle minisérie by měla být povinná. Pro všechny.

plakát

Zajatci (1994) 

Úplně náhodou jsem Zajatce zahlédla v půlnočním vysílání České televize. Zaujali mě hned od začátku. Velmi komorní příběh mladé, právě rozvedené, zubařky, která začne docházet do vězení jako vězeňský zubař a vězně Philipa, je vskutku poutavý. Příběh se rozvíjí poměrně nečekaně a překvapivě. Chemie mezi oběma představiteli funguje skvěle, jejich společné scény jsou plné sexuálního napětí. Rozhodně dobrý film a neprávem zastrčený.

plakát

Žena v ringu (1979) 

Pro mě jeden z nejlepších a nejvtipnějších filmů Barbry Streisand. Její uštěkaná a nesnesitelná Hillary ve spojení s líným a laxním Kitem vytváří dokonalý mix neskutečných situací a momentů.

plakát

Mistr (2012) odpad!

Tenhle film jsem nepochopila a snad ani nechci(a je něco k pochopení?!). Dvě hodiny těžké nudy. Zřejmě nedostatek kvalitního alkoholu, abych se dostala do reality, kde je Mistr skvělým filmem.

plakát

Prolhané krásky (2010) (seriál) 

Lhářky mě dostaly. V dobrém slova smyslu. První série mě celkem nadchla. Poměrně svižné tempo, překvapivá zjištění. Druhá série nabrala zběsilé tempo, ďábelská jízda se vším všudy. Ovšem třetí série je zklamáním. Omílání omílaného, pořád dokola, podezřelí jsou téměř všichni. A konec v nedohlednu. Tvůrci těžce popadají dech. Původní zápletka se zmizelou spolužačkou se postupně rozrůstá, často až do neuvěřitelných a místy nelogických rozměrů. (např. Hannina matka a její ,,půjčka" peněz + falešný dědic....a dál?) Trojka mě prostě nebaví. Obsazení je dobré. Holky jsou neokoukané a sympatické. Příjemná Laura Leighton. Jediný, kdo mě pudí je Ariina matka:)