Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Dokumentární
  • Dobrodružný

Recenze (7)

plakát

Snídaňový klub (1985) 

himlhergotdonrvetrkrucajselement posledních 10 minut naprosto pohřbívá zbytek filmu achjo

plakát

Pákistánská čtyřka (2014) (studentský film) 

nevim, co napsat, celý jsem to prospal, ocenit se dá leda snaha upozornit na opomíjenou problematiku

plakát

Útěk ze Sibiře (2010) 

Fakt nuda. Jeden by řek, že útěk z komunistickýho lágru bude třeba trochu napínavá záležitost, ale přišlo mi to spíš jako zábavnej výlet nějakejch pošahanejch nadšenců. Sice přitom vobčas někdo vodpadne, ideálně zmrzlej do kýčovitý sochy ne nepodobné zahradnímu trpaslíkovi, ale to se přece stává..hm nic moc, dem dál... hele čínská zeď...fakt,jo? dem dál.. Asi je dost těžký vystihnout tu ohromnou vzdálenost a vůli potřebnou k tomu ji překonat, ale tenhle biják je úplně mimo. Žádný zajímavý věci se tu nedějou, stačí si prostě přečíst o čem ten příběh zhruba je a pak dělat 2 hodiny radši něco jinýho, tohle je ztráta času. Mimochodem, když sem pak četl verbalův komentář, bavil jsem se fakt královsky (pro to se to možná i vyplatí přetrpět)

plakát

Mechanický pomeranč (1971) 

Hned sem si samozřejmě musel pustit Ludwiga van a měl sem chuť jít ztolčekovat nějakýho toho malčika. Je fakt, že zajímavý je to až vod tý chvíle, kdy se Alex podrobuje odvykačce plný ultranásilí, záběrů z náckovskejch přehlídek a podobnejch šíleností. Do tý doby (a potom taky) se člověk baví aspoň tim geniálnim slangem, my dear brothers!

plakát

Darwinovy ceny (2006) 

éé na pořádnej film je tam těch nehod málo a toho okolo zase moc.. mnohem lepčí kousky teď běžej na streamu!

plakát

Odpadlík (1992) (seriál) 

Dal bych tomu asi tak milión hvězdiček.. za Renovy bicáky, tricáky, břišáky a podobně, za harleje, Cheyenne, hromadu za Bobbyho Sixkillera a úvodní znělka je nedocenitelná! zbytek stojí za prd..