Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Horor
  • Akční
  • Drama
  • Krimi
  • Sci-Fi

Recenze (29)

plakát

Backcountry (2014) 

Čekal jsem daleko víc než mi bylo servírováno. Než o horor se spíš jedná o drama s velkým D. Jednoznačně G-bodem filmu je likvidace medvědem...!Bohužel to trvalo snad jen 10 min a pak film zapadl zpět do šedi, ve které začal. Týpka jsem nemusel od začátku, proto mi ani nevadilo, že ho méďa tak krásně vykuchal. Jediná Missy to vše držela nad vodou, ale za víc jak 3* to nejde. Škoda, z tohoto citronu šlo vymačkat daleko víc.

plakát

Contracted (2013) 

Chuťovka jak prase! Za 3* tento film určitě neurazím. Každopádně šlo z něj vyždímat podstatně víc. Nicméně je to koukatelné a bez nudy, takže spokojenost.

plakát

Dálniční hlídka (2019) 

K tomu není co dodat !!! 5* !!! Kdyby šlo dát 6, dám je...

plakát

Devoured (2012) odpad!

Tady je všechno špatně! Atmosféra o ničem, lékačky o ničem, průhledné jak mokré tričko...!Navíc se to táhne jak nudle z nosu - z hodiny a půl bych to sestříhal tak maximálně na 25 min.! Nevím jak ostatní, ale tady se střílelo mimo terč! Škoda, z toho šlo vytěžit daleko víc! ODPAD!

plakát

Doktor Spánek od Stephena Kinga (2019) 

Po dlouhé době musím napsat komentář, dokud je to ve mě ještě pěkně teplé.,,,Nebudu to pitvat do detailů, ono by to ani nemělo cenu a zkazilo by to dojem a radost pro lidi, kteří se teprve chystají zkouknout toto veledílo. Asi takhle...Kubrickovo Osvícení je klasika... temné, depresivní, ponuré...Nicholsnův fejs k nezapomenutí. Ale pozor...po skoro 40 letech je tady pokračování a to ne ledajaké. Dokonce se odvážím tvrdit, že Flanagan se minimálně vyrovnal Kubrickovi, ne-li ho o jeden schůdek přelezl. Tady fakt není co vytknout..., obsazení na jedničku, hudba...? do prd*le , ještě teď mě mrazí, děj? tam už snad nešlo vymyslet nic dalšího,,,prostě dokonalá mozaika, která mě přišroubovala na dvě a půl hoďky do křesla...tady nelze jinak než 100% a pět *****. Admini, nejde dát 6??? :)))

plakát

Exists (2014) 

Eduardo se s tím od začátku nepáral a nabídnul jednu akční scénu za druhou. Škoda, že likvidace chaty nebyla přes den - nebylo skoro nic vidět a kamera lítala všude možně. Alespoň že zbytek byl během dne! Řev Saskiho, skvělý les, parádní hudba, herci jakžtakž, výborně gradované napětí...u mě spokojenost - 4* zaslouženě !!!

plakát

Focus (2015) 

Velká škoda, že si film neudržel rychlost první půle po celou dobu. Druhá polovina ubrala na obrátkách o dobré dva stupně...! Nicméně pohodový snímek, u kterého se člověk nenudí. Od Willa jsem dostal to, co jsme čekal...a ta Margot...hergot, ta byla ještě více sexy než ve Vlku. Jdu si dát margotku... :))

plakát

Ghoul (2015) 

U mě spokojenost...! První polovina sice o ničem, ale co čekat od FF...nějak začít musí. Pak už to ale mělo grády. tempo rostlo, přibylo lekaček, čím dál hustší atmosféra...konec výborný! Na to, že jsem se díval na Ghoula přes den, dávám 4*! Každopádně si to zopáknu v noci.

plakát

Hacksaw Ridge: Zrození hrdiny (2016) 

Váhám jestli 5* nebo jen 4*.. :((( Pro mě zbytečně dlouhý "úvodní slaďáček"..., sice koukatelný, ale dlouhý. Jatka asi prodloužit příliš nešly, kdy taky, když během 15 minut z vojáčků nadělal Mel hromadu sraček. Gardield a ta jeho držka...kapitola sama o sobě. Každopádně dobrá volba na post hlavního hrdiny. Více jak dvouhodinka šla jednoznačně zkrátit..., ale jinak skvělý film!!!! 4*

plakát

Hunger Games: Síla vzdoru 1. část (2014) 

Noooooo, snad tato první část byla jen "zbytečnou" předehrou k 2.částí. Protože na tento film jsem se koukal dva a půl dne, z toho jsem 2x usnul a jednou jsem se raději pustil do půllitru vodky. Nuda, nuda, nuda a ještě jednou nuda. A Katniss? Jsem jen čekal, kdy si ucvrkne do kaťat. Ty její pohledy a nucené slzy mi trhaly nehty u nohou. Oproti prvním dvěma dílům, naprostý propadák. Jednu hvězdu Woddymu, jinak by to byl odpad!