Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Akční
  • Dobrodružný

Recenze (9)

plakát

Křik (1963) 

Tento film je bravurní dílo. Film bych zařadila do opravdu skvělých českých snímků 60. let, dokonce se tento snímek blíží francouzské tvorbě dané doby. Osobně bych ho zařadila mezi jedny z nejlepších filmů té doby.

plakát

Za borovicovým hájem (2012) 

S takovou dvojicí jako je Ryan Gosling a Bradley Cooper v hlavní roli tohle drama nemohlo dopadnout jinak, než skvěle. Oba dva svou roli zvládli naprosto bravurně. Z počátku se to zdá, jako by to byl další dlouhý film, který Vás bude nudit po první hodině. Opak je pravdou a tento film ve Vás zanechá opravdu skvělý dojem a budete doslova hltat každé slovo. Po skončení filmu na něj budete ještě dlouho vzpomínat.

plakát

(1998) 

Film se mi zdál zpočátku opravdu podivný, ovšem po chvíli byl i zábavný. Celý je to takový zvláštní, ovšem v divákovy to zanechá výborný dojem, nejen svou tajuplností, ale také výborným obsazením. Sean Gullette předvedl skvělý výkon a celý film je vlastně postaven především na něm a jeho bravurně zahrané roli. Není se čemu divit Darren Aronofsky má skvělé filmy.

plakát

Lars a jeho vážná známost (2007) 

Lars není žádný "mimoň", jak se zprvu může zdát. Z omylu Vás rychle vyvede prvních pár minut filmu. Dokonalé psychologické vykreslení hlavní postavy, kterou bravurně ztvárnil Ryan Gosling, je opravdu úžasné. Psychologická kresba je výjimečná tím, že to není o nějakém psychopatovy s nafukovací pannou, ale o osamělém muži s nedostatkem lásky a velkým srdcem.

plakát

V lepší společnosti (2010) 

Očekávala jsem od tohoto filmu mnohem více, bohužel to nezachránil ani sám Ryan Gosling a to, že film je inspirován skutečnými událostmi. Příběh je sice zajímavý, ale rozhodně mohl být lépe zpracován.

plakát

Piráti na vlnách (2009) 

Výborné obsazení i hudba. Fascinující příběh o skupině lidí, které spojuje přátelství a láska k hudbě v době 60. let. K tomu všemu parádní konec, který velmi potěšil a ani v nejmenším jsem ho nečekala.

plakát

Skrytá identita (2006) 

Skrytá identita, má výborné obsazení a zajímavý děj, který se bohužel rozjíždí docela pomalu. Film je na můj vkus sice trochu zdlouhavý, ale určitě udrží diváka v pozornosti, a tudíž si ho může skvěle vychutnat. Za mě 75%.

plakát

Ku Klux Klan: A Secret History, The (1998) (TV film) 

Výborný dokument o rasové nenávisti v USA. O historii KKK, jeho nadvládě, po dobu několika desetiletí, schopnosti manipulace a korupci. Především oceňuji celkové zpracování a rozhovor s nynějšími členy klanu.

plakát

Brácha (2010) 

Toto sportovní drama, je o dvou bratrech, kteří milují fotbal celým svým srdcem. Jde jim to skvěle a klidně by mohli hrát v lize. Ovšem jejich matka přijde nešťastnou náhodou o život a vše se rázem změní. Je tam skvělá atmosféra a rozhodně se u tohoto filmu nebudete nudit. Na své si přijdou zejména fanoušci fotbalu, ale také i ti, co fotbal moc nemusí.