Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Oblíbené filmy (10)

Lví král

Lví král (1994)

Můj první film, na kterém jsem byl v kině. Dodnes si to pamatuji. A jsem rád, že to byl můj první film, jelikož ho doposud miluji a nedám na něj dopustit :)

Fontána

Fontána (2006)

U tohoto filmu dle mého názoru hodně záleží na tom, jakou máte momentálně náladu.. Buď ho pochopíte a něco ve Vás nechá a tak se stane něčím, co Vám vyrazilo dech. Anebo (i když jej pochopíte) si odnesete pouze prázdnotu obohacenou o názor, že to vše bylo buď příliš stupidní anebo až moc přehnané. Tak i tak, je to snímek, který Vám něco dá... buď vyražený dech anebo prázdnotu...

Temný rytíř

Temný rytíř (2008)

Celou noc jsem přemýšlel nad tím, jakými slovy tento snímek zhodnotit. Ono to pořádně ani nejde. Dvě a půl hodiny filmu mě nenechávali ani na sekundu chladným. Pro mne nečekané zvraty mě zvedaly z křesla a jen jsem nechápavě kroutil hlavou. Herecký výkon, který podával Heath Ledger je naprosto úchvatný až nepochopitelný. Aaron Eckhart, pro mne kdysi béčkař, mě naprosto uchvátil. Svou proměnnou z "Bílého rytíře" k pomstichtivé "Dvojí tváři" mě srazil na kolena.. A Christian Bale? V záři hereckých výkonů předchozích dvou zmíněných vůbec nezapadá, skvěle a přesvědčivě dává najevo, že právě on je ten Temný rytíř. Batman, který se musí stát psancem, aby ho lidé potřebovali.. Prostě........ skvělé herecké výkony, skvělé efekty (vybuchující nemocnice - naprosto úchvatné)...skvělé všechno .. smekám a těším se, co bude příště..!

Rivalové

Rivalové (2013)

Kde je sakra šestá, sedmá, osmá, devátá a desátá hvězdička?! Kde je sakra tlačítko "Nahlásit akademikům"?!