Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Drama
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (6)

plakát

Uvnitř tančím (2004) 

Film, který vám otevře oči, a po jeho zhlédnutí si uvědomíte, jaké máte vlastně štěstí, že nejste na místě hlavních postav filmu. Na začátku se člověk směje, ke konci brečí. Uvnitř tančím je úžasný film jak po stránce herecké, tak po stránce příběhové. Řekl bych, že je skoro povinností ho vidět.

plakát

Gladiátor (2000) 

Miluji historii a pro mě je Gladiátor mistrovské dílo. Je to velmi přesný obraz římské říše. Jsou zde velmi kvalitní kostýmy, herecké výkony, scénář, scenérie a bojové styly. Občas mě i napadlo, že právě cestuji zpět do roku 180. Russell Crowe je Hollywoodský drsňák a je v tomto filmu vynikající. Joaquin Phoenix je skvělý jako darebák, jeden z nejlepších v historii filmu. Connie Nielsen hraje jednu z nejsilnějších ženských postav, které jsem kdy viděl. Choreograf akčních scén byl skvělý. Ridley Scott udělal skvělou práci a pokud hledáte nějaký historický film na večer, tak s Gladiátorem určitě neuděláte chybu.

plakát

Raubíř Ralf (2012) 

O tomto filmu by se dalo říci mnoho dobrých věcí, ale vždy lepší se dívat bez jakýchkoli předběžných rozhodnutí. Mám velké množství pozitivních emocí, když jsem viděl své oblíbené herní postavy z mého dětství. Raubíř Ralph byl skvělý. Smysl pro humor, animace, příběh. Vše bylo na vysoké úrovni, bez hloupých a levných momentů.

plakát

Loupež po italsku (2003) 

Pokud hledáte film, který je rychlý a bystrý a nebude vás nudit, pak je to právě tento. Je to zábavný thriller se slušným hereckým obsazením. Uvidíte zde i nemálo zvratů v ději, které vás jistě dokáží překvapit. Mark Walhberg zde odvádí skvělou práci! Myslím si, že pro každého fanouška akčních filmů je nutností tento film zhlédnout.

plakát

Princ Egyptský (1998) 

Princ Egyptský je jeden z nejlepších animovaných filmů všech dob. Nestává se každý den, že se vytvoří animovaný film o příběhu z Bible. Spisovatelé a animátoři byli velmi přesní o vyprávění příběhu. Animace a hudba byla opravdu úžasné. Na tomto filmu se mi líbilo naprosto všechno. Doporučuji tento film úplně každému. Děti budou tento film milovat!

plakát

Podfukáři (2013) 

Je vždy příjemné vidět něco jiného, než na co jste v kině zvyklí. S tolika dějových protektory jsou Podfukáři velkým tajemstvím, kde je hodně legrace. Příběh se točí kolem čtyř kouzelníků, kteří se spojí, aby mohli provést největší iluzi vůbec. Mají dobrodince, který jim pomáhá. Po živém vyloupení banky v Paříži na jevišti Las Vegas se začnou FBI a Interpol zajímat, co se vlastně děje. Jedná se o pouhý trik nebo dobře vymyšlenou loupež?..