Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Komedie
  • Animovaný
  • Drama
  • Horor

Recenze (92)

plakát

I, The Executioner (2024) 

Zpočátku mi to připomnělo parodii ala Bláznivá střela, ale posléze se z toho vyklubalo solidní drama.

plakát

Megalopolis (2024) 

Nemám slov. Francis Ford Coppola se rozhodl prodat své vinice a natočit šílený film, který rozděluje lidi na dva tábory. Režisér si jednoduše řekl: "Kdo mě zastaví, když si ho zaplatím?" Dostane-li se do distribuce těžko říct, zda bude snímek promítán tak jako byl v Cannes, protože jedna část zhruba v půlce filmu přesahuje veškeré kino zážitky, které jsme měli možnost zažít.

plakát

I dannati (2024) 

Relativně krátký snímek vyprávějící o partě dobrovolníků na válečné frontě. Příběh se nezaměřuje na akci, ale na vojáky a na to, co dělají mimo válčení. Táhlý film, který patří mezi průměr.

plakát

Gilda (1946) 

Viděno na filmovém festivalu v Cannes na velkém plátně v restaurované verzi. Jedinečný zážitek.

plakát

Pigen med nålen (2024) 

Viděno na světové premiéře v Cannes. Velmi táhlý snímek se zajímavým a složitým tématem, který divák musí vidět více než jednou.

plakát

Jiu long cheng zhai wei cheng (2024) 

Čerstvé dojmy přímo ze světové premiéry v Cannes. Šílená akce s trochou dávkou větší myšlenky.

plakát

Le Deuxième acte (2024) 

První snímek odpromítaný po zahajovacím ceremoniálu na filmovém festivalu v Cannes zaujme svým stylem vyprávění, probouráváním čtvrté stěny a zesměšňováním dnešní společnosti. V druhé části však míří do vod, které nechávají snímek značně otevřený a je na divákovi, jak si jej interpretuje.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Poslední řadu jsem dlouho odkládal, ale dneska nadešel den, kdy jsem si pustil poslední díl. Už nikdy nebude seriál spolu s kterým jsem vyrůstal, aktivně ho sledoval od konce šesté série a zažíval to, co právě s The Walking Dead. Fanouškovské teorie, debaty o pokračování i nekonečně dlouhé měsíce čekání na další řadu plného napětí. To všechno byla neskutečná a neopakovatelná jízda.

plakát

Madam Web (2024) 

Nečekal jsem, že to někdy řeknu, ale S.J. Clarkson natočila nejhorší komiksovku, kterou byla doposud She-Hulk.

Časové pásmo bylo změněno