Reklama

Reklama

VOD (1)

Obsahy(1)

Snímek Madam Web je svěží variací na zaběhnutý žánr. Vypráví o původu jedné z nejzáhadnějších hrdinek vydavatelství Marvel. V napínavém thrilleru uvidíme Dakotu Johnsonovou jako Cassandru Webbovou, zdravotnici z Manhattanu, která zjišťuje, že možná vidí do budoucnosti. Tváří tvář tajemstvím minulosti naváže Cassandra přátelství se třemi mladými ženami, které čeká slavná budoucnost, pokud ovšem přežijí smrtonosnou přítomnost. (Falcon)

(více)

Videa (10)

Trailer 7

Recenze (187)

HellFire 

všechny recenze uživatele

Produkt vytvořený naprosto nekompetentními producenty. Je s podivem, jak moc se Sony snaží aktivně likvidovat své vlastní intelektuální vlastnictví aka „Narveme tam toho co nejvíc, protože to tak dobře fungovalo u trojky Spider-Mana.“ „A co scénář?“ „Žádný strach, držím v ruce trumf.“ (Náš zrak spočine na ruce, která ze šuplíku vytáhne scénář k Morbiovi.) „It's webbing time!" Madam Web mohla být Spider-Man v bledě modrém, ale místo toho jsme dostali cosi, co působí jako gatě od Vietnamců. Na první pohled to vypadá jako gatě, ale když si je nasadím, nedopnu je v pase, střih je úplně mimo, mám krátké nohavice a když si sednu, je z toho díra na zadku. Tedy vypadá to jako film, ale je to pozlacené nic. Aspoň že některé části s Dakotou byly OK. Mimochodem mám takové tušení, že stejný neumětel, co stříhal trailer, měl na starost i střih filmu. Nakopal bych ho do... mezi nohy. Na tak nepřehlednou a hnusnou prasárnu se nejde dívat. Zvlášť na konci, kdy se z toho stala totální parodie. ()

hroubek 

všechny recenze uživatele

Krásná komedie to byla. Už dlouho jsem se takhle nenasmál. Dovedu si představit, že kdyby to napsal a zrežíroval někdo jiný, tak by z toho mohl být průměrný film, ale to se nestalo. Film v rámci možností funguje v civilní rovině - Adam Scott to táhne. Ale jakmile přijde akční stránka - bída, kdy kroutíte očima, že někdo nevymyslel něco zajímavějšího a působivějšího, Ezekiel - skvělá komiksová postava, která je zde znásilněná a ještě ke všemu Tahar Rahim ho zahrál neskutečně moc blbě, Peru - logika hadr, scény s vizemi -  krásná ukázka toho jak něco udělat nepřehledně a divně. Herecky to moc nefunguje - dámy prostě nemají to správné charisma, chybí chemie, náznak že by to někoho bavilo a byl to pro něj důležitý projekt, odpudivé triky, chaos. Prostě místy velké špatné. Osobně na to doporučuji kouknout, protože pak doceníte průměrné filmy, které fungují a dokáží bavit. 3-4/10 ()

Reklama

JamesSi 

všechny recenze uživatele

"My toulavý kočky musíme držet spolu" řekne MaDamn Daniel Web, pak se podívá do fotoalba a řekne: "Doufám, že ti ty pavouci stály za to, mami." PepsiCola Company uvádí --- Už se na to sakra vykašlete, řekl bych kdyby Maparademparadam Web nebyla naprostým mistrdílem špatným filmů. Není to "tak špatné, aby to bylo vtipné", ale spíš "tak špatné, že jste šokovaní volbami režisérky a studia Sony". Zatímco Morbeus i přes své ironické přehypovaný byl pouhým nudným odpadem, slečna webová je NĚCO. Naprosto předabovaný (proč??? vždyť v některých scénách doslova neotevírá pusu!) záporák s názvem hry od EA, který byl s matkou Madam Web, když studovala pavouky v jižní Americe. "Kde je můj pavouk? Oni vzali mojeho pavouka!" Pavoučí domorodci! Herectví Dakoty Johnsonové, která celou dobu vypadá jako znuděná veškerým štábem okolo. Film, který vás opravdu donutí přemýšlet nad Patriot Actem a zlotřilým sledováním NSA. Posvátné Péčko z Pepsy! Počítač vygeneruje, jak vypadají tvoji zabijáci ve snech. Začátek natočený jako mockumentární komediální seriál. Nesmyslné napojení na Tom Holandova Spidermana. "Uklidni se, sleduj staré filmy. Všechno bude zpátky v pořádku." "One second, cat. Spiderpeople, Los Araňas? Have you heard about Los Araňas?" Ve výsledku lepší než Morbius, jde spíše o ultimátní koláž špatných superhrdinských filmů z 2000s a Next s Nicolasem Cagem. A když si uvědomíte, že jde o Origin příběh postav, které s největší pravděpodobností nikdy neuvidíme--- :_( "Dárárarará" - Britney Spears "Když vezmeš velkou zodpovědnost, velká síla přijde." ()

mig20 

všechny recenze uživatele

Reálně za mě na 3*. Film mi ale přijde zbytečně vyhejtěný a tak dávám o hvězdu navíc. Musím říct, že dlouho jsem zvažovala zda na film vůbec jít, protože hodnocení filmu bylo tak katastrofální až mě to odrazovalo film vidět.  Nakonec jsem vyrazila a v očekávání příšerného filmu ze kterého možná i uprostřed odejdu, jsem díky tomu byla vlastně příjemně překvapena. Nejedná se rozhodně o nějaký kinematografický skvost a určitě bych ocenila, kdyby některé scény z filmu tam byly lépe objasněny, ale nic tak super zásadního. Jinak film si držel svižné akční tempo. ()

M.i.k.e 

všechny recenze uživatele

na to, že komiksovky od Sony jsou samostatný žánr u kterého (vyjma Spidermanů) není úplně jasné kam tím Sony míří jsme si už tak nějak zvykli. Až do Madame Web se jim nicméně dařilo mít v každém filmu něco o co by se divák mohl opřít a bylo alespoň trochu zábavné. Madame Web tohle nemá. Vůbec. Ten film je od začátku extrémně nepovedený naprosto ve všech směrech. Příběh nedává smysl a nedrží vůbec pohromadě, akce je odfláknutá, záporák na hov*o, dialogy se zřejmě tvořily přes generátor náhodných slov a celé to zastřešují herecké výkony, kde část obsazení je úplně ztracená (nejvíc to je vidět na Sydney Sweeney) a druhá část je úplně mimo. Korunu všemu tomu zmaru pak nasazuje Dakota Johnson, která potvrzuje že topornější herečku s minimem charismatu by člověk v dnešní době hledal jen velmi těžko. To, že nakonec na ten film a svojí vlastní odfláknutou práci (do které jí nikdo nenutil) plive je jen taková třešnička. Velký špatný...20% ()

Galerie (38)

Zajímavosti (17)

  • Sydney Sweeney pred premiérou povedala, že film sa líši od toho, čo by diváci očakávali od filmov o superhrdinoch. (Arsenal83)
  • Na film bolo do dátumu vydania uvalené embargo na recenzie. Potom však dostával tak negatívne hodnotenia, že niektorí ho dokonca nepriaznivo prirovnávali k filmu Morbius (2022). (Arsenal83)
  • Podľa Dakoty Johnson scenár prešiel rozsiahlymi prepismi, k čomu povedala: „Nastali drastické zmeny a ani vám nemôžem povedať, aké to boli.“ Pôvodný scenár mal byť údajne temnejší a „veľmi inšpirovaný Terminátorom“. Johnson uviedla, že film, ktorý natočila, sa vôbec nepodobal na verziu scenára, ktorú podpísala. (Arsenal83)

Související novinky

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

Jak to vypadá s budoucností Spider-Mana?

03.03.2024

Před dvěma lety se i měsíce po premiéře kina stále bortila pod nápory nadšených fanoušků, kteří dotlačili tři pavoučí hrdiny k obřím tržbám ve filmu Spider-Man: Bez domova. Právě tento film ukázal,… (více)

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

Spider-Man, Kraven a další se odsouvají

29.07.2023

Máme dva týdny od začátku herecké stávky a místo nějakých pozitivních zpráv nebo náznaků, že si chtějí zástupci studií sednout s odbory a domluvit se na férových kompenzacích tak, aby se celý byznys… (více)

Reklama

Reklama