Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Animovaný
  • Sci-Fi

Recenze (112)

plakát

Úsvit planety opic (2014) 

Čekal jsem, že když už se opice naučili tak krásně mluvit, jezdit na koních a dokonce i střílet z kulometu tak ten film nebude stát za nic. Ale byl jsem příjemně překvapen... I když na příběh v prvním díle to zdaleka nemá pořád hodnotím hezkými 4.

plakát

Vejška (2014) 

Na rozdíl od Gymplu, který mě bavil spíše svými hláškami a vtipy mě vejška zaujala spíš svou dramatickou částí... Až na absurdní konec supr.

plakát

Lucy (2014) 

Hodka a půl utekla jak nic. Přibitý do gauče jsem zaujatě sledoval, čas nabral rychlost a než sem se nadál tohle zajímavý sci-fi skončilo aniž bych si na něj stihl udělat názor. S jistotou můžu jen říct že je zajímavé !

plakát

Na hraně zítřka (2014) 

Trochu vykradenej zdrojovy kod i kdyz to na nej dějově zdaleka nemá. Komedie a akce super ale příběhem to zaostává.

plakát

Sunshine (2007) 

I přes jednoduchej námět se z toho dalo vytřískat určitě víc. Celý film sem si říkal, že i když je to celě mdlé a utahané budou to hezkě 4* ale ten konec byl i na mojí sci-fi fantazii moc nereálný.

plakát

U Konce světa (2013) 

Týhle slátanině chybí jedna věc. Inspirováno skutečným příběhem.

plakát

Temné nebe (2013) 

Příbeh mě příšel roztrhaný, některe sceny mě vedli k napěti a zamyšlení nad dějem, jiné zas spíš k úsměvu nad nedostatky. Ale urcitě jeden z těch spíše lepších novodobých sci fi/horrorů.

plakát

Robocop (2014) 

Naposledy jsem viděl robocopa v 10 letech jako kreslenou pohádku, takže jsem nevěděl co od filmu čekat a byl jsem příjemně překvapený. Z děje co dokázali do 2 hodin nacpat, žádné zbytečné odbočky takže jsem se ani chvíli nenudil. slušný herecký i grafický výkon. A jsem vážně rád, že se film věnoval spíše postavě než akci.

plakát

Snowporning 2012 (2012) 

I když mi příjde snowporning the fake lepší než tenhle tak je to furt jeden z nejlepších snb filmů co češi natočili...

plakát

Vrtěti psem (1997) 

Trochu přitažený za pačesy, ale jádro dobrý. Jak se snadně a lehko manipuluje. Se skvělím Hoffmanem.