Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Fantasy

Recenze (11)

plakát

Padesát odstínů šedi (2015) 

Všichni panny a panicové, kteří tomuto filmu dali "odpad", napsali úžasně poutavý a "vtipný" komentář, protože si mysleli, že film je asi v sexuální oblasti vzdělá a ono nic, jděte do p****. Možná to neni uplně to, co většina čekala, ale když si to podle knížky každý vysnil jinak, je těžký zaujmout. Líbí se mi, že je film pojatý jinak. Trošku vtipně, trošku romanticky, trošku s temnym podtónem. Kdo čekal, že film bude kopírovat knihu, že Jamie čapne Dakotu a vystřihne vám scénu z Redtube, tak sorry... ale nemáte lézt do kina. Za mě palec hore.

plakát

Hvězdy nám nepřály (2014) 

Dobré připomenutí, že naše problémy jsou někdy naprosto nepodstatné. Že kolem nás jsou lidé, kteří řeší mnohem závažnější věci. Že fňukáme kvůli zbytečnostem, řešíme blbosti, pořád někam spěcháme, hádáme se..A tak se přátelé zastavme a !enjoy every single moment!, protože nikdy nevíte, kdy vám hvězdy přestanou přát :)

plakát

Lucy (2014) 

Po odchodu z kina jsem dlouho přemýšlela a vlastně ještě ani teď nejsem schopná vysvětlit, co tím básník chtěl říct. Nicméně oceňuji námět k zamyšlení. Konec bych trošku zdetailnila, myslim, že tady z toho režisér nevytřískal dost. Obecně je tam ještě dost volného prostoru. I tak příjemná podívaná :)

plakát

RRRrrrr !!! (2004) 

Všichni, kdo nemají nadhled a smysl pro humor by se na tuto komedii opravdu neměli dívat. Já sem se málem počůrala smíchy. Naprosto výborná komedie na odreagování, kde nic nedává smysl a přitom je všechno jasný :D Opravdu perla. Všichni hateři se chyťte za rypáky a jděte si přečíst nákýho filosofa, když se neumíte bavit :)

plakát

Pojedeme k moři (2014) 

Asi nejsilnější film, co sem za poslední dobu viděla. Celou dobu mě držel v nejvyšším očekávání, takže jsem zapomněla jíst i popcorn. To se moc často nestává, takže ode má Jirka Mádl 5 hvězd. S minimem efektů, maximální zážitek :) A já doufám, že se brzo půjdu kouknout na jeho další perlu :)

plakát

Ledové království (2013) 

Víc takových věcí! V dnešní době stříleček a krváků je tohle vítaná změna :) Naprosto úžasná muzikálová pohádka!

plakát

Vzhůru do oblak (2009) 

Moje nejoblíbenější kreslená pohádka...Neobyčejný a hlavně naprosto originální příběh, který chytne za srdce a nepustí ho, dokud neběží závěrečné titulky...Slzy střídají smích. Prostě number one!

plakát

Anastázie (1997) 

Pohádka našeho mládí!

plakát

Pach krve 3 (2009) 

A tak nebylo to nejhorší...ale co si budeme povídat, ani úplná bomba to nebyla. 3. díl je trochu lepší, než sem čekala, jelikož většina pokračování na nízkorozpočtové filmy nestojí za nic. V tomto ohledu tedy mile překvapil. Takže dohromady krásné 3* :)