Reklama

Reklama

V letošní sezóně se loví puberťáci! Three Finger a jeho klan kanibalů loví v lesích skupinku turistů. Ovšem když poblíž havaruje autobus plný vězňů, stanou se prchající trestanci další vítanou položkou lidského menu.  Třikrát strach… třikrát horor… třikrát hrůza! Three Finger a jeho šílená rodinka kanibalů jsou naživu a evidentně dobře živení. První chod krvežíznivé rodinky se objeví se skupinkou táborníků. Ti bohužel zjistí až příliš pozdě, že klíšťata nejsou jediná, kdo v tomhle lese kouše. Ovšem v lese se objeví také násilničtí vrazi, kteří utekli z vězeňského autobusu, jenž je převážel. Komu se nakonec dostane spravedlivého trestu – odsouzeným zločincům anebo zmutovaným kanibalům? (oficiální text distributora)

(více)

Recenze (351)

Tryskomyš 

všechny recenze uživatele

První díl se mi líbil hodně. Možná také proto, že jsem od něj nic neočekávala. Druhý díl už prostě není dobrý, je také celkem brutální a třetí, ten je až přehnaně brutální a ani celkový děj mě moc nebavil. Trochu mě jímá hrůza z toho, že jsou ještě další 3, Nevím, jestli jim dám šanci. Pro informaci hodnocení jednotlivých dílů zde 59%, 54%, 47%, 46%, 36%, 34% a k tomu ještě 902. nejhorší film. ()

JohnCZ 

všechny recenze uživatele

Na pomezí jedničky a dvojky. Levného looku se tahle série už asi nezbaví, ale trojka je tak trochu návratem k atmosféře jedničky, ale zároveň si uchovává řadu splatterovských prvků, v čemž se sice asi úplně nevyžívám, ale některé mordy byly dost vtipné - i tím okatě umělým želé provedením. Skupinka vostrých uprchlých trestanců v hlavní roli, namísto sexuchtivých teenagerů, je v rámci série taktéž příjemným osvěžením. ()

Reklama

petero 

všechny recenze uživatele

Prepad do kategórii: netreba vidieť, a to ani fanúšikom takýchto filmov. Réžia bez invencie, kamera lacná a roztrasená, scenár hlúpy, herci trápny, krvavé scénky nechutne digitálne, zmutovaná vidlák len jeden. Niekedy mi to pripadalo, že ten film je o partičke utečencov ktorí sa navzájom povybíjajú a nie ako niečo, čo by malo patriť k sérii Wrong Turn. Takže je to vlastne krok smerom k úpadku série akého sme boli svedkom pri sérii Hellraiser, kde vlastne tá charakteristická časť série je odsunutá na vedľajšiu koľaj. Jediným plusom je zodratie obete o cestu za ťahačom. ()

honajz 

všechny recenze uživatele

Jestli jste měli v ruce DVD od Uranie s filme Kyklop, tak tenhle kanibalský exploitation horor točil stejný režisér. Což je varování. V lesích žije zmutovaný kanibal Tříprsťák, který žere lidi. Návaznost na první dva filmy Wrong Turn, tedy špatné odbočky, zde není v podstatě žádná. Zatímco první film je honem kanibalské rodinky na mladé ječící slečny, druhý na účastníky natáčené reality show, třetí díl je prostě vyvražďovačkou vězňů, kteří byli původně převáženi do jiného vězení či kam. Tříprsťák navzdory hendikepu zručně ovládá luk a šípy a běhá po lese jak Robin Hood. Osobně tyhle filmy moc rád nemám, protože je jasné, že všichni zhebnou, tudíž nějaké napětí nebo příběh odpadají, a vše se soustředí na natočení co nejhnusnějších detailů. Což nezlobte se na mne, ale na to stačí vidět Paroubka nebo Klause (podle gusta) v televizních zprávách. Nehledě na to, že v rámci zachování půdorysu podobných vyvražďovaček se často kašle na logiku, kanibalové / emzáci / vesničani / mutanti jsou v podstatě nesmrtelní, takže není o co hrát. Ještě že některé podobné filmy pracují s černočerným humorem, jinak těžko říct, proč podobné filmy vznikají a jsou určitou skupinou diváků oblíbené. Tady humor tak nějak chybí. Logika rovněž dostává na frak (když převážíte vězně, budete s nimi převážet samozřejmě i balík peněz; parta nabušených neonácků si neporadí s anorektickým kanibalem a jeho synkem; džípem sejmete autobus; nohu přeříznete hravě obyčejným nožíkem; máte úchyla na stromě, ale nesejmete ho, raději se hádáte mezi sebou a pak odejdete; anorektický kanibal má neuvěřitelnou spotřebu masa, když mu nestačí pět lidí na den; mlátíte ho sekerou po hlavě, ale naplocho; máte ho na střeše auta a nenapadne vás prudce zabrzdit a pak ho přejet). Efekty jsou sice hrůzné, ale horší jsou herecké výkony a sem tam naprosto viditelná počítačová animace. Připravte se i na hodně dlouhé a naprosto zbytečné ukecané scény a únavný pochod nočním lesem. Disk načíná pitomoučký a nereálný protipirát Bob a Jim (ve zkratce - nelegálně koupené DVD bude zrnit, duchovat, bude nadabované snad turecky a s islandskými titulky), následuje trailer na Blu-Ray. V bonusech pak najdeme sebechválou smrdící film o filmu ve třech prstech, tedy částech (18:10), dvě krátké vystřižené scény (1:21) - oboje s CZ titulky, a WWW odkaz na Foxe. ()

SOLOM. 

všechny recenze uživatele

Nesmrtelný Three Finger je zpět. Co už ten chlapík jeden zmutovaný musel už přežít, aby si mohl pochutnat na šťavňatém lidském masíčku. Pomalu se rodí další ''hvězda'' slasherového žánru které se asi jen tak nezbavíme. Trojka je zákonitě nejslabším dílem celé série a je zde k vidění spousta otřesných digitálních efektů, ale občas se tu objeví i nějaká ta lepší scénka. Vězni jsou docela povedá partička nejrůznějších individuí a místo, aby toho vetchého staříka sejmuli tak si radši rozbijí držky sami. Co se týká režiséra, tak většího blbečka si opravdu nemohli vybrat. Film Kyklop stál za vyliž... a tohle k tomu nemá zas až tak daleko. ()

Galerie (54)

Zajímavosti (19)

Reklama

Reklama