Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Animovaný
  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Rodinný

Recenze (56)

plakát

Osudový dotek (2004) 

Tohle se mi opravdu líbilo, je sice pravdou, že by z toho šlo udělat trochu víc, ale i přesto je to něco bezpochyby ohromujícího. Při zamyšlení se nad pouhou myšlenkou, že by něco takového vůbec šlo, je naprosto šílené a věřím, že (i) já bych z toho 100% zcvokla. Úžasná nápad! Jeden hned začne přemýšlet nad tím, co by bylo, kdyby..

plakát

Mortdecai: Grandiózní případ (2015) 

Chápu, že se tento film některým jedincům nemusí úplně zamlouvat, ale pro mě je to jednoznačně jeden z mých nově objevených oblíbených filmů. Je to na mé vlně, úplně se vším všudy.. Zprvu jsem byla zaražená, kvůli bizarním výkonům, ale když jsem se zakoukala, a že zakoukala, přišlo mi to zcela dokonalé! Gwyneth a Johnny si parádně sedli a mě uchvátil celý film! To, co jsem na jednotlivých hercích neměla doposud ráda, tady využili jako svoje přednosti a to tak perfektně, že jenom žasnu! Za mě rozhodně grandiózní. :)

plakát

Pohádky naruby (2016) (TV film) 

Naprosto a bezpochyby úžasné originální vyprávění více pohádek v jedné! Až neuvěřitelné s jakou dávkou humoru, hořké pravdy a částí i morbidity se to odehrává, ale právě to tomu dodává božský nádech pefektnosti. Přeci jenom je to stále na principu pohádek a proto přeci musí zvítězit dobro nad zlem.. nebo to je jinak? :D

plakát

22 Jump Street (2014) 

Vtipný, skvělý, dokonalý... Lepší komedii jsem snad ještě neviděla. Co víc dodat, Je to prostě pecka! a to od začátku až do konce. Dlouho jsem se takhle nezasmála.

plakát

Nerozhodný drak (1941) 

Krásný příběh a podnota přátelství je zde moc hezky vystižena.

plakát

U2: 18 Videos (2006) (video kompilace) 

Jsou prostě úžasní... nemají chybu!

plakát

Forrest Gump (1994) 

Srdcovka!! Tom Hanks je skvělý herec a toto je jeden z důkazů.

plakát

Vyměřený čas (2011) 

Boží film o skvělém námětu a provedení.. Jen ta myšlenka, že bychom platili časem je odrovnávací. Chvíli mi vrtala hlavou jako červ, který pořád žere a žere.. Časem jsem na film přestala tak moc myslet a zůstal mi jen dojem budoucího světa, přičemž nesmím opomenout, že u nás se nebude platit časem, ale penězi.. možná neumřeme tak rychle, ale na bídu a takové ty věci nejspíš určitě.. ještě to tedy chvíli potrvá..a možná tady ani my už nebudem.. Prostě skvostný to film.

plakát

Hra o trůny (2011) (seriál) 

Jedním slovem brilantní. Teda prvních 5 minut jsem si myslela, že na to koukat radši nebudu, ale překonala jsem se a nelituji toho... Skvěle vymyšlené. Nemůžu se dočkat dalšího dílu.

plakát

Přežil jsem (2009) (seriál) 

Úplně ten seriál žeru.. je skvělý, občas nedokážu uvěřit , že se něco takového mohlo stát. Někdy si prostě vzpomenu na nějaký příběh a uvědomím si jak je najednou život na vlásku, z ničeho nic se ocitnete na hranici a ještě když vám to vyprávějí... úžasné