Reklama

Reklama

Poté, co si prošli nástrahami střední školy (dvakrát po sobě), čekají na policejní důstojníky Schmidta (Jonah Hill) a Jenka (Channing Tatum) velké změny - jsou pověřeni prací v utajení na místní vysoké škole. Ale zatímco Jenko potká spřízněnou duši ve sportovním týmu a Schmidt pronikne do řad studentů umění, začínají o svém vzájemném vztahu zvolna pochybovat. Jejich úkolem už není pouze vyřešit případ, ale jsou nuceni zjistit, zda mezi nimi může existovat společný vztah na úrovni. Pokud se těmto dvěma přerostlým puberťákům podaří vypracovat se z univerzitních nováčků ve skutečné muže, pak by vysoká škola mohla být tím nejlepším, co je kdy potkalo. (Falcon)

(více)

Videa (16)

Trailer 3

Recenze (923)

H34D 

všechny recenze uživatele

Což o to, 22 Jump Street může jistě bojovat o titul nejlepších závěrečných titulků všech dob, ale jinak mi kupodivu přišel ve všem o vlásek slabší než originální a svěží předchůdce 21 Jump Street. Jonah hill a Channing all over his Tatum jsou fajn dvojka, dokážou ze sebe vysypat slušnou dávku vtípků a při tom si ještě utahovat z celého žánru buddy akčních filmů, jenže za vší tou hrou a odlehčeností chybí bytelný scénář. Jednoduše dělat po druhé totéž není totéž... 7/10 ()

S.Quentin QUALE 

všechny recenze uživatele

Perfektní komedie, která směle navazuje na svého předchůdce a která bude bezesporu patřit k nejlepším žánrovkám roku 2014. Nařechtal jsem se fakt hodně, takže jsem uvažoval i o plné palbě, ale když srovnám 22ku například s Apokalypsou v Hollywoodu nebo letošníma Strážcema Galaxie, tak mi to vychází tak na krásných 85%. A dodávám "Don't fuck my daughter!!!" ()

Reklama

HAL 

všechny recenze uživatele

První hodina je vážně hodně, HODNĚ útrpný zážitek. Trapný fór střídá trapnější, a celkově se to jen gagy opakuje od jedničky. Plus Jonah Hill je ještě větší otravná lama než obvykle. Pak tedy přijde třičtvrtě hodinka, ke které jsem se propacovával asi na čtyřikrát, a ta už konečně stojí za vidění - odstartuje ji geniální gag ukazující že Ice Cube tu komediálním talentem všechny spolehlivě strká do kapsy, a na konci ji ještě korunují vymazleně vtipné závěrečné titulky (navíc zaručující, že třetí pokračování vážně nebude) - otázkou ale zůstává, jestli kvůli tomu má smysl zabít filmem celé dvě hodiny. Lepší s rychloposuvem. 5/10 ()

castor 

všechny recenze uživatele

Já nějak nevím, co si o tom všem myslet. 81%? Ale kdeže. Jednička byla vulgární sterilní záležitost. Měla několik slušných míst, solidních slovních obratů a docela dobrou dvojku v podobě tlusťocha Hilla a atleta Tatuma s uměle narušeným vztahem. To je ale asi tak všechno. Dvojka je na tom stejně, kdo u ní pláče smíchy, asi brečí i u dobré večeře. Navíc je jako přes kopírák (záměrně), jen role obou ústředních poldů v přestrojení se trochu obrátily. Děj mi moc neseděl, po zemi jsem se opravdu neválel (je to, přiznejme si, zvláštní pocit, když se člověk dívá na komedii a za celou stopáž se mu třikrát rozkmitá koutek), často jsem měl pocit, že ta nebo ona scéna se dala protkat lepšími vtipy. Vnímám to podobně jako u série Pařba ve Vegas. Ostatní tleskali ve stoje, já se krčil v průměru se třemi hvězdami. Tady mi bylo zase jedno, zda třeba Tatum skočí v další scéně v růžovém outfitu pod vlak!! ()

Enšpígl 

všechny recenze uživatele

Pár vtipných momentů nezachraní film jako celek. Opravdu zábava jak v ústavu pro puberťáky s IQ houpacího koně. Channing je největší herecký omyl desetiletý, to i pejsek předvede s očima lepší herecký výkon, když chce jídlo, o fotbalistech Plzně při penaltě ani nemluvě než tohle herecký dřevo. Film má štěstí, že mě parkrát rozesmál, protože jinak by skončil v odpadu. ()

Galerie (70)

Zajímavosti (38)

  • Severoamerické tržby komediálního hitu byly 191,7 milionu amerických dolarů, celosvětové 331,3 mil. (NIRO)

Související novinky

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

Nicolas Cage jako noirový Spider-Man?

18.02.2024

Hvězdný Nicolas Cage nedávno zazářil v komedii To se mi snad zdá, zároveň se ale nechal slyšet, že plánuje svou filmovou kariéru i po tomto oslavovaném výkonu pověsit na hřebík a pouze dodělat… (více)

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

Ženský remake 21 Jump Street na cestě

08.12.2018

Tiffany Haddish (Night School) a Awkwafina (Debbie a její parťačky) jednají o hlavních rolích v chystaném ženském remaku 21 Jump Street. Nový film ze série, kterou před pár lety oživili Phil Lord a… (více)

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

Jump Street se má vrátit hned dvakrát

02.12.2016

První filmový Jump Street stál 42 milionů dolarů a vydělal 201 milionů. Dvojka pak vyšla na rovných 50 a utržila 331, což je jasný důkaz, že studio Sony narazilo zlatou žílu. Jak ale možná víte,… (více)

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

Jennifer Lawrence: Víc než dokonalá žena

28.07.2015

Phil Lord a Chris Miller (Lego příběh) měli po 22 Jump Street režírovat romantickou komedii The Rosie Project. Lucasfilm jim ale odmávnul film s mladým Hanem Solem, takže vzali nohy na ramena a… (více)

Reklama

Reklama