Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (5)

plakát

Království lesních strážců (2013) 

Slušný příběh, skvělé technické zpracování, místy trošku infantilní (ale snesitelně), dobré hudební kousky, něco humoru, co dodat - zasloužených 4 z 5.

plakát

Chceš pěstí? (2013) 

Tak tahle věc se opravdu příliš nepovedla. Herecké výkony průměrné, příběhová linie natažená a zmatená plná náznaků a odkazů. Příběh prostě nedokáže chytit. Od poloviny jsem to dokoukal jenom kvůli závěrečné bitvě. A i ta byla slabá. Hudba - průměr.

plakát

Uvnitř mé hlavy (2013) 

Mladá holka zblblá konzumním americkým způsobem života, s naprosto naivním a intolerantním pohledem na svět, kterou k šílenství dožene pes, který jí chce obskočit nohu. Myslím si že jiný osud než ten ze závěru filmu si ani nezaslouží. Jinak film až zbytečně natažený, jedna hodina by byla až až. Hudba - průměr.

plakát

Lesní duch (2013) 

Film není špatný, ale chyběl mi černý humor předcházejících dílů. Filmu také chybí jednoznačný geroj. Přestože zcela ujetého Ashe nemůže nikdo nahradit, mohli tvůrci hlavního hrdinu ( no vlastně jediného přeživšího) víc vypíchnout. Hudební složka nic moc.

plakát

Hunger Games (2012) 

Námět se mi poravdu líbil, ale celkové podání bylo takové neslané nemastné. Příběh prostě nedokáže diváka vtáhnout do děje. Střídají se pasáže kde už to vypadá nadějně a najednou atmosféru zabije trapná patetická hláška nebo gesto. Nelíbil se mi závěr filmu. Hudba - průměr. Stačilo málo na 4 z 5. Škoda.