Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dokumentární
  • Animovaný

Recenze (6)

plakát

Tráva (2005) (seriál) 

1. serie: **** 2. serie: **** 3. serie: *****

plakát

Vratné lahve (2007) 

Strasne zklamani. Sveraka mam hodne rad, ale tenhle film se nepovedl. Na každém rohu reklama na zname ceske vyrobky, na kterych kamera spociva podezrele dlouho. Nudne sceny, jedna akcni - pad z kola - tak amatersky natocena, ze to clovek jen tak nevidi. Jediny plus jsou sverakovy klasicke dialogy a vnitrni monology + prochazka celeho divadla Jary Cimrmana v parku = **.

plakát

Soumrak mrtvých (2004) 

Natesen po Hot Fuzz a ukazce z tohoto filmu jsem musel polknout opravdu horkou pilulku. Obrovska nuda, nic vtipneho ani cokoliv ceho by se dalo bat. Hodne spatnej Bckovej horror.

plakát

Mluv (2004) 

To tenhle film téměř nikdo neviděl? Vcelku zajímavé drama o dívce, kde se teprve postupně dovídáme proč se na ni všichni dívají skrz prsty..

plakát

Nebohá paní Pomsta (2005) 

Tak čekal jsem od tohoto filmu hodně dle doporučení, ale po Oldboyovi přišlo obrovské zklamání... Nevím co na tom všichni obdivují. Celý film jsem se neskutečně nudil, děj byl zmatený a jediné, co bylo trošičku zajímavé, byla poslední scéna s místností, židlí a frontou venku.

plakát

Rozchod! (2006) 

Film, kterej není extra vtipnej, extra napínavej, nicméně pro Vince Vaughna mám slabost :) jeho herecký um a grimasy se mi líbí vždycky. Film navíc obsahuje určité poselství pro obě pohlaví, jak se chovat ke svému protějšku dřív než je pozdě. On je reálnej chlap, ona reálná ženská, myslím že nebyl problém se do těch rolí vžít a dost lidí se určitě i poznalo..