Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Animovaný
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný

Recenze (126)

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Je lepší žít jako zrůda, nebo zemřít jako slušný člověk - Teddy (Andrew)

plakát

Millerovi na tripu (2013) 

Rodinka "Milerových" pašuje drogy v luxusním karavanu. Jennifer Aniston předvedla opět svůj půvab v této opravdu vtipné komedii. Dětičky se také povedly a ze začátku jsem si říkala, kde je proboha sebrali. Nelze k tomu něco psát, nebo vytýkat. Jen, že je to hodně povedený film plný vtipných scén.

plakát

Černá labuť (2010) 

Dokonale brilantní film. Lépe to nelze popsat. Herečky Natalia Portman a Mila Kunis tady daly opravdu najevo svůj obrovský talent, který syřel z každé scény. Díky za tyto filmy!

plakát

Ostrov (2005) 

Nejlepší a Nejúžasnější film co jsem kdy viděla. Můžu se na něj koukat pořád dokola a vždy když ho dávají, nikdy nevynechám. Nikdy mě neomrzí, tak krásně natočený film plný úžasných efektů a tak vhodnou hudbou k určitým scénám. Střídá se u mě tolik pocitů, že to nejde ani popsat. Závěr mě nejvíce nadchl a to tím způsobem, že jsem opravdu koukala s otevřenou pusou s údivem, ale to nic nemění na tom, že Ewan McGregor a Scarlett Johansson nesehráli dokonalou dvojku ve velkolepém filmu jako je tento !!

plakát

Tom a Jerry (1940) (seriál) 

Kocour Tom a myš Jerry. Na první pohled se zdají roztomilý, ale na druhou stranu se nesnáší. V každém díle se snaží Tom chytit Jerryho, ale vždy se to obrátí v jeho neprospěch. Jako malá jsem se tomu smála, ale teď Toma lituji.

plakát

Dál než se zdálo (2010) 

Říká se, že vztahy na dálku nemají cenu a že nevydrží, ale v této romantické komedii je tomu naopak. To kouzlo co skrývá v celém ději filmu od prvního pohledu u snídaně, kde se Erinin a Garrett potkali. Byla to láska na první pohled a ten profesionální herecký výkon, který je až opravdově neuvěřitelný.

plakát

Pozemšťané (2005) 

Jak řekl Mark Twain " Ze všech tvorů, kteří kdy žili, je člověk ten nejohavnější. Je to jediná bytost, která způsobuje bolest a přitom ví, že to bolí." Po 19 minutách jsem to stopla, ale nakonec jsem to dodívala. Nemohu neříci, že mi neukápla ani jedna slza, bylo jich spousty, hlavně v 1. části, ta mě dostala na kolena nejvíce. K velkému zamyšlení mě uvedla tato věta " Lidé by měli milovat zvířata opravdovou láskou pro jejich nevinnost a silnou láskou pro jejich zranitelnost. A celkově tento dokument vede k zamyšlení. Neřeknu k tomu nic jiného, než, že " Lidi jsou HOVADA" !!

plakát

Geriho hra (1997) 

Samo o sobě dokonalý nápad. Kdo tohle vymyslel obdiv. Forever alone.

plakát

Počátek (2010) 

Leonardo DiCaprio mě v hlavní roli opravdu mile překvapil. Tolik událostí nacpaných na konci, že to není ani možné. Mít sen ve snu je nepochopitelný, ale naprosto úžasný námět !

plakát

Kluci nepláčou (1999) 

Opravdu mistrovské dílo, tolik napětí jako na konci, úžasný. Tragický konec, který mě zklamal, čekala jsem trochu jiný závěr, ale vše do sebe zapadalo jak kolečka v hodinách. Hilary Swank si opravdu zaslouží obdiv za ten herecký výkon.