Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi

Recenze (3)

plakát

Život je krásný (1997) 

Scénář je velmi dobrý, námět už poněkud ohraný. Nicméně je to právě Roberto Benigni, který z toho filmu dělá, to co je. Přesto, že jde o velice vážné a silné téma, doteď si nejsem jistý, jestli je to komedie nebo není. Celý příběh se skládá z mnoha komických scének a až na úplném konci vám dojde, jak je ten příběh silný. Film se pro mě stal lehce kultovním i z toho důvodu, že v důsledku shody názvů, jsem objevil ten Caprův Život je krásný.

plakát

Kruh (2002) 

Kruh je vzorem pro to, jak by měl vypadat kvalitní horor. Ukazuje, jak se dá perfektní horor natočit bez krve a střev. To hodnotím velice pozitivně a i přes některé menší výhrady dávám 5 hvězdiček.

plakát

Normandie (2011) 

Na filmu oceňuji, že je natočen z pohledu německého vojáka, těch je pomálu. Jinak je to ale splácanina. Příliš mnoho příběhů a dějišť dohromady, dvacetiminutový úvod je prostě moc dlouhý. Děj je silně přitažený za vlasy a řadí se tak spíš než k válečným filmům k heroickým. Scény samotné stojí za hodně málo, spíš než druhou světovou válku připomínají napoleonské boje. Akčnost a spád se snaží dohnat třesoucí se kamerou, což ovšem nezvládá.