Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (25)

plakát

Pacific Rim - Útok na Zemi (2013) 

I když nejsem příznivcem filmů o budoucnosti a vymyšlených mimozemských tvorů, byla jsem nucena ustoupit a podívat se na tento film v 3D verzi. Pominu-li fakt, že hlasitost při promítání mě málem připravila o sluch a s 3D brýlí mě bolely oči, to nebyl špatný zážitek. Děj byl zajímavý, i když se týkal boje s mimozemskými tvory. Jaegeři, jejichž prostřednictvím se dá mimozemských tvorům ubránit a které řídí dva piloti prostřednictvím neutrálního propojení, mě příjemně překvapily. Nebylo by špatné si vyzkoušet jak se Jeager ovládá :-).

plakát

Red (2010) 

V RED jde o to, že lidé ze staré školy zkrátka mají výdrž a byli ve své době tvrdší než noví sekáči. Je sice trochu neobvyklé vidět Bruce Willise v roli akčního důchodce, ale pořád ve formě a i když ve výslužbě, tak pořád nebezpečný. No prostě důchodci se vyřádí. Akční scény jsou pestré. Dokonalé přestřelky s raketometem, vystupování z auta za smyku a současného střílení, zničení domu automatickými zbraněmi, ostřelování sniperkou, vkradení se do sídla CIA i ruční bitky v kanceláři, a to vše s příjemnou nadsázkou. A také to dobře jiskří i proti nepřátelům, mladý ambiciózní agent si totiž myslí, že nad důchodci dokáže vyzrát, ale brzy pozná že to tak není. Už se těším na druhý díl :-).

plakát

Román pro muže (2010) odpad!

Podívat se na Román pro muže mi jednoduše přijde jako zbytečně ztracený čas. Dějová linka za moc nestojí. Filmů, ve kterých se nějaká parta vydá někam (tentokrát do Tater), aby si něco ujasnila, bylo natočeno dost. Vtipy ve filmu jsou neskutečně nucené a vulgární. Takže pokud chci vidět Tatry ve filmu a zasmát se podařeným vtipům, tak film Anděl na horách je pro mě mnohem lepší volbou.

plakát

Dívka, která kopla do vosího hnízda (2009) 

Dlouho jsem neviděla lepší film, než je tato trilogie. Doporučuji přečíst knihu a film si dát až jako třešničku. Kniha je velmi poutavá, film je ale rovněž velmi zajímavý. Samozřejmě do filmu nedáte všechny detaily z knihy, ale to hlavní bylo vystiženo skvěle a to ve všech třech dílech.

plakát

Dívka, která si hrála s ohněm (2009) 

Je poznat že po jedničce se změnila režie, ale i tak je dvojka dobrá, i když jednička byla lepší. Dlouho jsem neviděla lepší film, než je tato trilogie. Doporučuji přečíst knihu a film si dát až jako třešničku. Kniha je velmi poutavá, film je ale rovněž velmi zajímavý. Samozřejmě do filmu nedáte všechny detaily z knihy, ale to hlavní bylo vystiženo skvěle a to ve všech třech dílech.

plakát

Muži, kteří nenávidí ženy (2009) 

Tento první díl je jiný než zbylé dva, což bude způsobeno jinou režií, na druhou stranu už dlouho jsem neviděla lepší film, než je tato trilogie. Doporučuji přečíst knihu a film si dát až jako třešničku. Kniha je velmi poutavá, film je ale rovněž velmi zajímavý. Samozřejmě do filmu nedáte všechny detaily z knihy, ale to hlavní bylo vystiženo skvěle a to ve všech třech dílech.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Fakt skvělý seriál. Nejradši mám Barneyho. Jeho super hlášky jsou prostě perfektní. Samozřejmě, že i ostatní postavy nejsou špatné :-).

plakát

Sběratelé kostí (2005) (seriál) 

Jeden z mých hodně oblíbenějších seriálů. V seriálu jsou dokonale zpracované případy a velmi se mi líbilo roztažení některých případů i do celé série. Zřejmě díky tomu, že Sběratelé neberou vše smrtelně vážně a osazenstvo laboratoře je velmi kvalitně namícháno. NEJ je asociální Kůstka, s takřka nulovou sociální inteligencí, mající štěstí v tom, že má svůj dokonalý protipól v citově založeném Boothovi. Dvojce, Kůstka a Booth, k sobě vyloženě sedí a zbytek týmu je výborně doplňuje. Jako třešnička na dortu jsou vskutku dobře a realisticky zvtárněné oběti zločinů.

plakát

Tráva (2005) (seriál) 

U tohoto seriálu se mohu potrhat smíchy. Poprvé jsem ho zhlédla po filmu RED kvůli Mary-Louise Parker. A nelituji, nemá chybu.