Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Krimi
  • Drama
  • Komedie
  • Akční
  • Pohádka

Recenze (25)

plakát

Sběratelé kostí (2005) (seriál) 

Jeden z mých hodně oblíbenějších seriálů. V seriálu jsou dokonale zpracované případy a velmi se mi líbilo roztažení některých případů i do celé série. Zřejmě díky tomu, že Sběratelé neberou vše smrtelně vážně a osazenstvo laboratoře je velmi kvalitně namícháno. NEJ je asociální Kůstka, s takřka nulovou sociální inteligencí, mající štěstí v tom, že má svůj dokonalý protipól v citově založeném Boothovi. Dvojce, Kůstka a Booth, k sobě vyloženě sedí a zbytek týmu je výborně doplňuje. Jako třešnička na dortu jsou vskutku dobře a realisticky zvtárněné oběti zločinů.

plakát

Měsíční svit (1985) (seriál) 

Můj oblíbený seriál. Bruce a Cybill jsou dokonalí, jejich věčné soupeření a kočkování mě dokáže pobavit. Sice starý seriál, ale pro mě má stále své kouzlo.

plakát

Tráva (2005) (seriál) 

U tohoto seriálu se mohu potrhat smíchy. Poprvé jsem ho zhlédla po filmu RED kvůli Mary-Louise Parker. A nelituji, nemá chybu.

plakát

Jak jsem poznal vaši matku (2005) (seriál) 

Fakt skvělý seriál. Nejradši mám Barneyho. Jeho super hlášky jsou prostě perfektní. Samozřejmě, že i ostatní postavy nejsou špatné :-).

plakát

Přátelé (1994) (seriál) 

Jedním slovem dokonalé. Jsem na tento seriál maniak, často si zpříjemním večer pár epizodami :-).

plakát

Hercule Poirot (1989) (seriál) 

Seriál Hercule Poirot je dokonalý. Je to hlavně tím, že je podle předlohy Agathy Christie a Poirota hraje Suchet. Poirot v podání Davida Sucheta je nejlepší. Samozřejmě také kapitán Hastings je famózní a inspektror Japp sice působí trochu přitrouble, ale do seriálu vnesl jen to dobré.

plakát

Gilmorova děvčata (2000) (seriál) 

Pohodový úsměvný seriál. Jejich příběhy mě pobaví a ještě si oddechnu. Malé městečko a jeho obyvatelé jsou pěkně vyobrazeni a jejich osudy jsou někdy až k smíchu.

plakát

Odložené případy (2003) (seriál) 

Seriál patří mezi mé nejoblíbenější. Tvůrcům musím přiznat dobrou myšlenku současnosti a minulosti. Nejraději mám konce, kde se dozvím jak to bylo a hlavně si poslechnu skvělé hudební trháky. Kathryn Morris roly Lilly zahrála fakt dobře.

plakát

Červený drak (2002) 

Jeden z mála vydařených pokračovacích filmů, i když bych řekla, že obsahově měl být vlastně filmem prvním. Ale to nevadí,kdo si přečetl knihu,je mu to vše jasné. Opravdu super film, Hopkins opět zazářil.

plakát

Hannibal (2001) 

Hopkins byl užasný, trochu mě zklamalo, že tam opět nehrála Jodie Foster. Někde jsem četla, že když Foster odmítla hrát, tak nechtěl hrát ani Hopkins - ale kdo ví co je na tom pravdy. Nakonec musím uznat, že i Julianne Moore se s rolí poprava dobře. Prostě vynikající film.