Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Drama
  • Komedie
  • Horor
  • Sci-Fi

Recenze (423)

plakát

A co když je to pravda? (2005) 

Strašlivě roztomilé, jemně komické a rozhodně romantické a nechyběl tomu nadhled :-) /mám na mysli toho kluka z knihkupectví, který měl dar vidění duchů aj../. Celkově hodnotím kladně positivní nádech celého filmu, který se dle celkem starého dobrého klišé ke konci zhoupne, že skončí špatně.. ale co by čert nechtěl, resp.Hollywood, koná se na samý závěr happy end jako prase :-)

plakát

Aftershock (2012) 

WTF was that?Horror?Thriller? Katastrofickej?Exploit?Zacatek pozvolny,nabudujici pristi naladu,pripomnelo mi to najezd filmu Cloverfield, mozna trochu [REC]. Ale pak klasicky, bohuzel, scenar. Krik.Rev.Panika.Beh.Utek.Dav zaslapavajici lidi.Absurdni pseudozachranujici akce,kt.jsou jiz pred jejich prubehem jasne kontraproduktivni.Kazdy chce zdrhnout.Kazdy chce auto.Kazdy chce volnou silnici. .po silnem zemetreseni).A spousta jinych nelogicnosti a otresnych hereckych vykonu. Snad uz nekdo natoci dalsi pokracovani ve stylu 25dni/tydnu pote..

plakát

Akta X: Chci uvěřit (2008) 

Ja nevim.. vo K***A hodne slabsi nez jsem cekal! Kdyz uz i Spielberg muze do Indiany Jonese nacpar UFO, tak proc sakra hleda inspiracii ke scenari, scenarista Foxe Muldera v CSI: Miami resp. L.V.??!! Ceho se dockame dalsiho? Celovecerni film pro Grissoma a spol.??! Opravdu jsem cekal dalsi "spookie movie" na tema hledani "alien spiecies'' .. A co jsem dostal? Nudnou tuctovku, kterou si jiz NIDKY na svem DVD nepustim! A to jsem fanda X-files!

plakát

Amazing Spider-Man (2012) 

Rozhodně mistrnej blockbuster, ktery je sice remakem.. ale mne bavil daleko vice, nez puvodni verse s Maguirem a Kirsten. Nejen v ramci obsazeni hercu, ale celkove kvuli atmosfere. I diky tomu, ze se tvurci nedrzeli tolik puvodni komiskove predlohy. Treba se dockame i pokracovani, a ja bych byl docela rad :-)

plakát

Americký gangster (2007) 

Já dávám plný počet hvězdiček!! 1. Denzel je prostě strhující, úžasně charismatickej. Tahle role mu sedla. A celej film se paradoxně stahuje jen kolem něj a Russel Crowe jaksi "paběrkuje".. 2. Skvělej pohled na "zákulísí" tehdy probíhající vietnamské války. K tomu asi není co dodat.. i Amíci vojnou povinní si rádi šňupnou a sbalej "kurvu"..

plakát

Americký zločin (2007) 

Opět jedno z dobře zvolených témat, které se dočkalo i velice důstojného, a dech beroucího zpracování. Opět jeden film, nad kterým zejména v jeho druhé půli jen zíráte a děsíte se, co se kolem nás děje..v tomhle šíleném bláznivé světě, kde není nic nikomu svaté. Ani lidský život, natož jeho důstojnost. Smutné, jak v nás stále přetrvávají pudy, někomu ubližovat, ta chuť páchat zlo..

plakát

Američtí draci (1998) 

Tak to byla zas po delsi dobe "oldschoolova" vecicka.. jenze co treba funguje v podobnych starších filmech s Clintem Eastwoodem.. pak tady upada v nudne klišé.. bez napětí a zábavy.

plakát

Anatomie 2 (2003) odpad!

Ne, ne a ne!! Němci prostě neumí natočit pořádně film. Samozřejmě to neplatí napříč celou jejich filmografií. Nechci to zevšeobecňovat, ale tohle je prostě klasika.. hloupé postavy, hloupá zápletka, hloupé dialogy.. a ještě více přihlouplé "jakobyhorrorové" scény.. Jednička byla ubohá.. a dvojka tento pocit jen umocnila. Strašný zážitek, a před půlkou filmu jsem to bohužel musel vypnout.

plakát

...ani smrt nebere (1996) 

Ja musim rict, ze to byla super hovadina a na jeji sledovani a dokoukani, mne nalakalo herecke obsazeni. No nicmene, jsem nejak vubec nepochopil, o co vlastne v tomto filmu slo. Pribeh jaksi, na ten muzem zapomenout, protoze zejmena druha pulka je jen sledem obrazu, kde se dokola opakuje to same.. fašianok.. slivovice.. zpěv.. Jestli se mam drzet toho, co pise v popisu distributor, tedy stret dvou svetu - mestskeho a venkovskeho, pak ani toto ani zbla neobstoji, nebot mi v ramci komedialnosti neprisla ani jedna situace vtipna, natoz humorna, ci ba dokonce k pousmani, natoz zasmani. Naopak.. trapna situace strida druhou a ta jinou absurdni a tak dale a tak dale. Hlavni role herce Rychlika.. ten by si za sve herecke "umeni" zaslouzil Zlate maliny po česku. Děsné.. Těžkopádné.. Na úrovni hrubého amaterismu.. Navíc evidentne bez nutnosti toho, aby se dotycny naucil poradne mluvit.. Celkově tedy jeste jednou..pokud tady od ostatních hodnotitelů dochází ke srovnávání s filmem Ku*rva hoši GutenTag.. pak vězte, že ten druhý zmiňovaný, je doopravdy ryzí komedií, kde se doopravdy člověk zasměje, kdy doopravdy zůstanou v hlavě některé hlášky.. Snímek ..ani smrt nebere, u mne upadne jaksi v těžké..díkybohu..zapomnění.

plakát

Ano, šéfe! (2009) (pořad) 

Bavi mne na tom to, ze se snazi lidem pomoci, poradit, inspirovat, vylepsit. Nekdy je az sokujici videt, co v hospode povazuji za jidlo a kvalitni sluzby a samozrejme nasledne s tim spojenou ochotu se nejak zmenit. No a druhá série, přináší mraky nezapomenutelných hlášek.. "vývar silný jako noha vod kulečníku :-D".. Pan Pohlreich je pan kuchař a na nic si nehraje. A to mi od něj přijde super férový.