Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Akční
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Horor

Recenze (5)

plakát

V zajetí démonů 2 (2016) 

Za mě docela povedené. Wan opět ukázal svůj talent na lekačky první třídy. Určité aspekty pokulhávaly za prvním dílem, ale scénář, který byl hlavně v rukou bratří Hayesových byl skvěle propracovaný. Když se k tomu připojí skvělá kamera a dobrý zvuk, tak je dobrý horor na světě. Ale v zájmu zachování dobrého jména The Conjuring bych třetí díl už nenatáčel. Jedině, pokud by stál za režií opět Wan. Jinak by z toho mohl vzniknoutl nesmysl a hnus jako Annabelle.

plakát

Annabelle (2014) 

Staré známe přísloví, že se má každý držet svého kopyta se potvrdilo. Leonetti ani zdaleka nedohnal kvalitou Wanův the conjuring, který měl být jen ochutnávkou právě před Annabelle. Velké očekávání, které dopadlo nepovedeně. Na druhou stranu, uznávám nápad, který kdyby byl dotažený, až dokonce, tak by stálo zato investovat čas do shlédnutí.

plakát

Sinister 2 (2015) 

Pokračování, které se moc nepovedlo. Ve srovnání s prvním dílem, zde bylo mnoho nedostatků, takže si hororový fajnšmekr opravdu na své nepřijde. Spousta věcí nedotažených a mnoho lekaček dost předvídatelných. Chyběla tomu šťáva a to pravé, hororové napětí. Za mě 40%.

plakát

Nebezpečné pokušení (2015) 

Zprvu to vypadalo na thriller, zamaskovaný porno scénkami, ale nakonec se z toho vyklubala vcelku zábavné komediální drama, ve kterém nestárnoucí Keanu Reeves hraje roli milujícího otce a manžele se sklony k zahýbání a touze po mladém mase. S hororem to tedy nemělo pranic společného, což je nakonec jen dobře. Za mě velice zpackaný horor, ale povedené komediální drama.

plakát

Zlověstné ticho (2007) 

Wan, Whannell, Leonetti, parádní souznění všech hororových prvků. Plus herecké obsazení Judith Roberts, která vás naprosto zbaví iluzí a nebojácném chlapečkovi. Byla zde taky přítomnost béčkových triků, které ale ve finálním výsledku, byly naprosto zanedbatelné. Za mě velice povedené.