Reklama

Reklama

Film navazuje na fenomenální celosvětový úspěch Wanova filmu V zajetí démonů. Tentokrát manželský pár odcestuje do severního Londýna vyšetřovat jeden z nejhrůzostrašnějších případů paranormálních aktivit, aby pomohl svobodné matce, která žije sama se svými čtyřmi dětmi v domě zamořeném zákeřnými duchy. (Freeman Ent.)

Videa (16)

Trailer 5

Recenze (827)

MikeCool 

všechny recenze uživatele

Horor roku 2016! Bezpochyby to nejlepší, co se za rok 2016 ve světě duchařského hororu natočilo! Nevím, proč někteří rádoby kritici a uživatelé ČSFD brečí nad ohranými hororovými klišé duchařských hororů. Když mě to sakra baví a sledování filmu si užívám plnými doušky, tak mi může být úplně ukradený, že něco podobného se obejvovalo v jiných duchařinách! Ba naopak, druzí Wanovi Démoni mi upřímně přišli daleko více originálnější, než první díl. Mělo to šťávu a grády od samotného začátku, až po závěr, což se v dnešní době u hororu moc nevídá. Za mě tedy velká spokojenost a poměrně velké překvápko. PS: Madison Wolfe by si zasloužila nějaké ocenění! Její výkon byl vskutku okouzlující! :-) ___ (Cinestar, Hradec Králové) ()

Malarkey 

všechny recenze uživatele

Jsem rád, že James Wan nezanevřel na hororový žánr, jak původně tvrdil, a natočil další tajuplný příběh ze světa za oponou. A upřímně říkám, že jsem ignoroval nelogičnosti, kterých bylo požehnaně a užíval si kvalitní filmařinu, která opět lekala tam, kde bych to nečekal a zároveň odvyprávěla příběh, který je zajímavý od začátku do konce. Také musím dodat, že se mi líbilo, jak režisér nutně neinklinoval k hororu a snažil se i o pár vtipných momentů střižených v poctivém britském suchém humoru. Také pár scén jak z hlavy Tima Burtona mi přišly vysloveně super. Na tento film jsem prostě nekoukal proto, abych se nechal vystrašit. Těšil jsem se hlavně na odvyprávění dalšího duchařského příběhu, které jsou poslední době tak v módě. ()

Reklama

Pilda17 

všechny recenze uživatele

James Wan je zpátky a co dokázal u Conjuring 2, tím vyrazil dech. Dvě hodiny dlouhý horor je unikát a jakým stylem dokáže zasadit diváka do sedadel, nad tím zůstává rozum stát. Od první minuty skvělý rozjezd, který trvá až do závěru. Wan nám nedá ani na minutu vydechnout. Napětí, lekačky, atmosféra a vše ostatní, co kvalitní horor má mít nám nabídl a nejen to. Na každém detailu si dal záležet a já to oceňuji. Nevzpomínám si na horor, z kterého bych odcházel s takovým nadšením. Chvílemi mi hrůzou chlupy na rukou stály. Není moc se zhanit a za sebe mohu jen doporučit .. 10/10 = 100% ()

DaViD´82 

všechny recenze uživatele

Sto třiceti minutové rutinní žánrové přešlapování na místě, navíc na místě již důkladně udusaném tisícem a jedním filmem o tomtéž (a to doslova; Enfield není zpracován poprvé) i v témže stylu a lépe (a také hůře, to zase ne že ne). Wan má sice řemeslo v paži, ale přesto se nevyvaruje přílišného avizování lekaček (což je jeho již letitý a opakující se problém) čili namísto malé dušičky máte zdvižené obočí "jak si sakra myslí, že mu na to ještě někdo skočí". Navíc olbřímí stopáž uměle vycpává dalším svým zlozvykem; a to sice nevhodnou přeplácaností "jedno přes druhé", kdy chybělo snad již jen, aby na scénu krom démona, strašáka z dětské říkanky, posedlého děcka a poltergeista dorazili i klaun, Ash s motorovkou či Lovci duchů. Na druhou stranu to krom výtečné řemeslné stránky má solidní tempo a několik skvostných pasáží, které to přeci jen drží nad vodou čili ve výsledku Wanův standard, jenom tentokrát o poznání delší a upřímně, kdy naposledy bylo v kinech pokračování horroru, které přes veškerá svá ale je kvalitním filmem? ()

Cappuccino 

všechny recenze uživatele

Neviem či hodnotím druhú časť lepšie než jednotku z dôvodu, že som ju videl v kine, kde ma film viac desil a zaujal, alebo mal druhý diel v sebe niečo, čo mi v prvotnom Conjuringu chýbalo. V každom prípade som sa viac krát stihol zľaknúť, dokonca aj zasmiať (Ed, Edward.. Eddieeee), oceniť niektoré naozaj originálne lakačky a hrôzunaháňajúceho démona Valaca v podobe mníšky a Crooked Mana. Návštevu kina neľutujem, bol to skutočne atmosferický zážitok (P.S. bežne na horory do kina nechodím, ale myslím, že začnem - ak budú porovnateľne kvalitné ako v Zajatí démonov 2). ()

Galerie (64)

Zajímavosti (40)

  • Natáčanie začalo 21.9.2015 v Los Angeles. V novembri sa produkcia presunula do Londýna. Produkcia trvala 50 dní, z toho 40 dní sa natáčalo v Los Angeles a 10 dní v Londýne. (EvilMatus)

Související novinky

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

Remake Noční můry v Elm Street na cestě

26.12.2018

Noční můra v Elm Street už se jednoho remaku dočkala. Snímek z roku 2010 byl ale těžký propadák, a to jak po stránce finanční, tak i mezi diváky a kritiky. Studio New Line Cinema ale o pět let… (více)

Třetí Annabelle má režiséra

Třetí Annabelle má režiséra

24.07.2018

Vražedná panenka Annabelle je k nezastavení a tak studia Warner Bros. spolu s New Line během Comic-Conu oznámila, že její třetí díl dorazí pravděpodobně už v létě příštího roku. Pokračování spin-offu… (více)

Annabelle se vrátí

Annabelle se vrátí

29.04.2018

Svět momentálně oslavuje propojený filmový vesmír od Marvelu, který čítá už 19 filmů. Jak asi víte, většině konkurenčních pokusů se příliš nedaří. Pokud byste ale hledali největší výjimku, dostanete… (více)

V zajetí démonů dostane druhý spin-off

V zajetí démonů dostane druhý spin-off

07.02.2017

James Wan narazil hororovou zlatou žílu. Jeho duchařina V zajetí démonů vydělala 318 milionů dolarů (stála přitom jen 20) a dvakrát tak drahý sequel utržil 320 milionů. V tu chvíli už měl po premiéře… (více)

Reklama

Reklama