Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný

Recenze (5)

plakát

Zlodějka knih (2013) 

Moc pěkný film, který mně doopravdy dojal. Další moc pěkné zpracování života za války. Opravdu krásná je postava Rózy. Pod přísnou, nepříjemnou, protivnou slupkou se přece jen nachází milující žena a matka. Také se mi velmi líbil konec filmu. Takový jemný, žádný velkolepý americký 'hepáč', ale tiché dovyprávění. které člověku krásně doplní celkový zážitek a prožitek z filmu.

plakát

Zápisník jedné lásky (2004) 

Snad nejdojemnější film světa! Příběh o neuvěřitelné lásce, která zvládne všechno. Pravá filmová romantika. A lepší konec to snad doopravdy mít nemohlo. Ano, je občas smutný, ale bez trochy smutku není dojetí. I přesto, že jde o klasický námět osudové lásky, není příběh předvídatelný tak, jako většina dnešních filmů a je zpracován opravdu nádherně.

plakát

Podfukáři (2013) 

Naprosto senzační film! Málokterý film mně na svém konci tak překvapil. Celý děj je krásně propracovaný a vymyšlený tak, že člověka dokonale oblbne. Samozřejmě Morgan Freeman jako vždy úžasný a Mark Ruffalo? Po tomhle filmu jsem si ho opravdu oblíbila. Samozřejmě všechny možné efekty taky úžasné.

plakát

P.S. Miluji Tě (2007) 

Originální nápad a originální zpracování. Hilary Swank nemám moc ráda a nijak mně neohromila ani v tomhle filmu, ale to je jen otázka vkusu. Musím režisérovi vytknout začátek filmu. Myslím, že by bylo mnohem lepší kdyby tam buď bylo něco o zjištění nádoru, o průběhu nemoci a zkrátka o čase před smrtí a nebo aby film začínal pohřbem nebo po pohřbu, ale třeba to tak přijde jen mně. Jinak je film moc pěkný a opravdu dojemný a jsem ráda, že není tak předvídatelný jako jiné amrické slaďárny.

plakát

Fame - cesta za slávou (2009) 

Film mne bohužel zklamal. Příběhy a životní osudy jednotlivých postav jsou zajímavé, ale to jakým způsobem je film uspořádán je naprosto strašné. Děje se tam spoustu věcí, ale o žádné z nich se nedovíme dopodrobna a hned následuje další, která se ale týká zase jiné z postav. Zhruba v půlce jsem se začla nudit a film jsem jen stěží dokoukala a ani to za to nestálo.