Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Pohádka
  • Krimi
  • Akční

Recenze (11)

plakát

Orel Eddie (2016) 

Už tehdy jsem se bavila, když jsem sledovala moje oblíbené skoky na lyžích (ani teď již nevím, zda na ZOH v Calgary nebo na Turné čtyř můstků) a tam se objevil tenhle "jiný" skokan. Nejen, že byl o desítky metrů za ostatními, ale bylo úžasné vidět i ten jeho srandovní styl a zjev. Film o Eddiem mě také bavil, osmdesátky jako vyšité. Jen moc nechápu zapojení do sekce drama (kromě toho, jestli Eddiho pustí na olympiádu a jestli dá skok na 90 metrů), toho dramatického mi tam chybělo více. Taron Egerton hrál jak mohl nejlépe a v roli se mi líbil, Hugh Jackman byl asi zvolený, aby přilákal diváky. Je to můj oblíbený herec a zde byl opět charismatický, ale více by se mi do role hodil někdo méně známý. Jinak za mě fajn, určitě si film po čase zopakuji.

plakát

Rivalové (2013) 

Jsem ráda, že jsem viděla po dlouhé době film, který pro mě znamená hodnocení 5 hvězdiček. Skvělé.

plakát

Requiem pro panenku (1991) 

brrrrr, takoví jsme byli, my, co jsme ta 80. léta zažili. Děkuju panu Renčovi za psychologický snímek, herečkám za tu hrůzu a děs, co se jim podařilo ztělesnit a panu Soukupovi za hudbu.

plakát

NON-STOP (2014) 

Zážitek z filmu mám skvělý, pěkně to šlapalo. Na konci bohužel došlo k vyšumění, naštěstí to bylo až při vlastním rozuzlení děje. Dokonce mi ani nevadil americký doják posledních několika minut (naštěstí ne půl hodiny), kdy všechno dobře dopadne a padne několik zbytečných objetí a rozzářených úsměvů, asi proto, že Liam Neeson je prostě Liam Neeson.

plakát

Sanitka 2 (2013) (seriál) 

Vetsinou se shoduju s prumerem hodnoceni, ale tady u pokracovani Sanitky jsem uplne na opacne strane od odpadu a jedno hvezdickovych hodnoceni. Jsem rada, ze jsem prezila prvni dil a dala serialu dalsi sanci a kazdym dalsim dilem si serial uzivam a zarovem mam mrazeni v zadech. Jsem rada, ze se konecne tvurcum povedlo neopustit ducha puvodnich dilu a osudy hlavnich postav nejsou lacine. A musim vyzdvihnout Marka Vasuta, ja ho moc v takovych rolich a tak vyborne zahranych neznam, mozna Pesti ve tme.

plakát

Cirkus Humberto (1988) (seriál) 

Úžasně zpracovaný román, nádherná hudba. Jinde mi vůbec nevadí mezinárodní obsazení, zde mě ale zahraniční herci v hlavních rolích nepřesvědčili. Naši byli skvělí.

plakát

Svatá čtveřice (2012) odpad!

Nejdříve jsem filmu dala jednu hvězdičku, ale když si vzpomenu, jak jsem v kině vydržela snad jen úctou k tvůrcům filmu a hercům, musela jsem změnit hodnocení. Trapná nuda.

plakát

Dvanáct rozhněvaných mužů (1957) 

Skvělé drama o morálce a lidském svědomí, výborní herci. Seděla jsem a koukala na film a nevnímala svět kolem sebe. Už pár desítek let starý film a stále má co říct.

plakát

Jak Ťuk a Bzuk nechtěli, aby pršelo (1994) (seriál) 

Snad by se na me pan Brodsky nezlobil, ale rikala jsem mu "Bzuk a Tuk", at hral v jakemkoli filmu, to jak nadherne namluvil tenhle serial.

plakát

Ikarův pád (1977) (TV film) 

Jiriho Hubace povazuju za genialniho scenaristu, uzasny scenar, tezke tema. A tem hercum to proste verim, snad i to, ze pan Hanzlik je virtuoz na pricnou fletnu.