Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Akční
  • Sci-Fi
  • Animovaný

Oblíbené seriály (10)

Simpsonovi

Simpsonovi (1989)

Tak tady je všechno geniální: postavy, příběhy, hosti i poučení, které z příběhů plyne. Doufám, že nikdy neskončí a prozatím to tak i vypadá.

Futurama

Futurama (1999)

Prostě dokonalý seriál. Líbí se mi, že se tvůrci odvrátili úplně někam jinam a nepokoušeli se z toho udělat jen takovou ,,odnož" Simpsonovejch možná proto posunuli děj až do roku 3000 aby to opravdu nemohlo mít nic společného. I hlavní postavy jsou úplně jiné teda až na Frye, který by se se svojí ,,myslivnou" mohl směle postavit proti Homerovi. No a aby jsme nepřišli o naše hlasy oblíbených celebrit, udělali tvůrci vážně originální věc a ponechali z našich celbrit alespoň ty hlavy:D

Black Books

Black Books (2000)

Na britské sitcomy prostě nic nemá. A Black books patří mezi nejlepší. Pořád s kámošema kecáme o ,,dobrodružství" nevrlého Bernarda a ulítlého Mannyho.

Ajťáci

Ajťáci (2006)

Brilantní, už se nemůžu dočkat dalších dílů. A už je to tady další řada, u prvního dílu sem se vážně válel smíchy.

Battlestar Galactica

Battlestar Galactica (2004)

Sakra, no teď sem se podíval na poslední díl v tomhle roce(3x20) a ani nevim jak to mám popsat. Celý seriál je skvělý, ale tenhle díl, páni, no prostě lepší seriálovej díl sem neviděl a zřejmě ani už nikdy neuvidím, sem prostě odrovnanej. No ale abych nemluvil o jednom dílu. V celým seriálu de o válku mezi kolonisty a cylony, někdy sem ani nevěděl jaká strana je ta dobrá, a to je na tomhle seriálu to nejlepší, no a mezitím je jeden člověk Gauis Baltar, který je sice arogantní, ale má ve spoustě věcí pravdu. Myslím, že to dokanale vystihl ,,projev" Lee Adamy v soudní síni v posledním díle. A taky vystihl celou tu politiku kolonistů. Takže teď nám pouze zbývá odhalit identitu posledního cylona. A to by vlastně mohlo být v dílu, který by překonal tenhle ,,poslední", takže to, že už nikdy neuvidím lepší seriálovej díl nemusí bejt pravda.:D

Přátelé

Přátelé (1994)

Kdo by neznal, kdo by neměl rád, kdo by se nesmál. Boží a nikdy neohratelné. Nemám víc co říct.

Hra o trůny

Hra o trůny (2011)

Je to prostě špica, už se nemůžu dočkat další série.

Městečko South Park

Městečko South Park (1997)

Tenhle seriál nemá žádnou chybu, no možná na pár slabších dílů, ale ty ostatní jsou geniální. S jakým vtipem a nadhledem si tvůrci dokáží dělat srandu z vážných věcí, které se dějou všude na světě je neuvěřitelné a vždycky perfektně vystihnou pointu.