Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Komedie
  • Drama
  • Dobrodružný
  • Akční
  • Fantasy

Recenze (4)

plakát

Prokletý ostrov (2010) 

Jak rychle se dá lidská mysl zmást, když člověk zapomene dávat pozor na nepřátele ve vlastních řadách. A co teprve ve vlastní hlavě. Otevřený pohled do černé hlubiny našich duší a jejich onemocnění. Obdivuhodné herecké výkony v hlavních i vedlejších rolích, z nichž bych nejvíce vyzdvihla postavu Bena Kingsleyho. Příběh pak dokresluje temná atmosféra a nečekané finále.

plakát

Černá labuť (2010) 

Strhující drama, které řadí ctižádostivost mezi nejvíce sebedestruktivní vlastnosti. Právem oceněná Natalie Portman, které jsem věřila každý pohyb a výraz. Ke světu tance, konkrétně baletu, mám dost blízko a jsem ráda, že někdo dokázal popsat i tu odvrácenou stranu tohoto krásného umění, plnou dřiny a pádů za oponou, tím spíše těch psychických.

plakát

Juno (2007) 

S dospíváním se pojí zodpovědnost. A se sexuální aktivitou dvojnásob. Příběh šestnáctileté školačky, která se se svým nečekaným těhotenstvím pere s nevídaným nadhledem. Scénář zdánlivě jednoduchý a stokrát ohraný, avšak v tomto případě podaný s lehkostí a dávkou humoru. Autentický soundtrack film perfektně dokreslil.

plakát

Čistá duše (2001) 

Ukázka šílenství, jako daně za genialitu, v upřímném, a jak již název vypovídá, čistém podání. Působivý boj člověka se svou vlastní myslí a nepochopením nejbližších. Herecký výkon Russella Crowea a fakt, že je film založen na skutečné události, posouvá celé dílo na ještě vyšší úroveň.