Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Akční
  • Animovaný
  • Dobrodružný
  • Sci-Fi
  • Komedie

Recenze (5)

plakát

JoJova prazvláštní dobrodružství - Hvězdní rytíři (2014) (série) 

Docela jsem se po první sérii těšil na druhou... ale zjistil jsem, že to fakt není můj šálek piva... Děj, pokud se o něm dá hovořit, je dost unylý a dost často cringe, zato akce je tam až příliš. Nicméně, chápu, že někoho to může přivádět do extáze...

plakát

Hanebný pancharti (2009) 

Hanební ano, zábavní nikoliv. Pro mě spíš průměr a nepomohlo ani vcelku slušně obsazení..

plakát

300: Vzestup říše (2014) odpad!

Tak ani vlastně nevim o čem to bylo - Peršani vs. Řekové na lodičkách. Jednou potopí Peršané řeckou loď a pak zas naopak, celé je to takové plytké a v meziscénách se objevují kravé cákance s pravidelností kněze v chlapeckém sirotčinci. Světlou stránkou je zde pouze mrtvý Leonidas v 5 záběrech a Eva Green, která docela slušně hraje.. a na okraj také její rohaté kamarádky. Jinak je to sumasumárum zbytečný, prázdný snímek a v podstatě dle mého názoru nestojí za zhlédnutí.

plakát

Thor: Temný svět (2013) 

Pokud byste čekali něco hlubokomyslného, čekali byste dlouho. Stejně jako první Thor je i tento spíše oddechovou záležitostí, zde navíc okořeněná větší monumentálností, s létající kladivem a stejně tak je i hlavní hrdina poněkud prostoduchý, i když oproti prvnímu je zde znát značný posun k lepšímu. Co se Odina týče zdá se být daleko více protivný a zatvrzelý než v díle prvním(což je vzhledem k zápletce pochopitelné, nicméně dle mého příliš okaté). Postava Lokiho nám vykristalizovala a po Thorovi I a Avengerech zde skutečně baví a člověk se s ní dokáže v určitých chvílích ztotožnit daleko více než se slámovovlasou namakanou hroudou asgarďana. Možná se tak narodil, možná je to Mjölnir. Každopádně film funguje daleko lépe než jeho předchozí vydání a já osobně jsem si jej užil daleko více.

plakát

Percy Jackson: Moře nestvůr (2013) odpad!

Je teskný večer Karle Hynku... meh.. tohle bolelo. No vážně.. teď mluvím zejména o dějové linii. Jen nějak nevím jestli je to pitomou scénářovou adaptací anebo uměním p. Freudenthala.. vsázel bych na to prvé. Představte si tvůrčí kombo S.Meyerové a tvůrců pořadu Mých sladkých 16 (MTV) nebo Ve 13 těhotná.. (ano to ještě neexistuje.. zatím...) jak adaptuje starověkou mytologi.. brr.. a vyleze vám tato krásná adaptace jinak vcelku "nevinné" knižní série od R. Riordana.. Ani ten první díl nebyl takový.. ubohý.. pro mne odpad.