Reklama

Reklama

Nejsledovanější žánry / typy / původy

  • Drama
  • Akční
  • Komedie
  • Sci-Fi
  • Dobrodružný

Recenze (8)

plakát

Třetí princ (1982) 

Pohádka to není vůbec špatná, herci jsou taky fajn, ale ta hudba! Po čtvrt hodině se mi kroutí i palce u nohou, po půl praskají ušní bubínky a po hodině do sebe rvu všechny prášky z lekárničky, ulehám do vany s teplou vodou a slastně si přeřezávám tepny. Takhle by pohádka asi působit neměla.

plakát

Bažináč (2019) (seriál) 

Tak nevím, kolik zeleně u toho scénaristi vyhulili, ale tak ten námět domrvili, že je tenhle seroš zralej na Randup!!!

plakát

Premiér (2019) (seriál) odpad!

Pokud to mám hodnotit jako projímadlo, dávám plný počet.

plakát

Živí mrtví (2010) (seriál) 

Jako fakt nevidím důvod, proč to lidi sledujou. První tři, čtyři série super. Pak to jde strmě dolů, pak se to trochu hecne Neganem, ale pak už je propast. Upřímně nechápu vysoké hodnocení jednotlivých epizod, i přesto, že 39,5 minuty mají herci pouze slovní průjem a zakončí se klasickým clifhangerem. Davám Rickovi rok, maximálně dva.

plakát

Pustina (2016) (seriál) 

Naprostá lahůdka a skvělej počin české produkce (i když je tam teda vidět značně rukopis HBO). Pustina je temnější, než temná hmota, herci brilantní a to nejen Stivínová s Duškem, ale i ti mladí. Jedinej, kdo mi tam nesedi je teda Leoš Noha, ale to je spíš jeho rolí v přeboru. Každopádně jen tak dál, doufám, že se díky úspěch dočkáme nějakého dalšího počinu téhle spolupráce.

plakát

Salvation (2017) (seriál) 

Krásná ukázka 2. ligy sci-fi seriálů. Nápad dobrej, začátek svižnej a od půlky se to začíná hroutit pod tíhou nesmyslů, a tolik typického amerického klišé a patosu. Následuje přidání zbytečných dějových linek pro prodloužení té hlavní a voala, vše zase zkaženo.

plakát

Vetřelec: Covenant (2017) 

Lumpove, hovada, Ridley Scott karta. Sakra já se tak těšil, že to bude nářez, hororovka, která mě vypálí do těch sinestárskejch sedaček a voni se tam cucaj androidi? Milý producenti, upřímně, jděte do prdele s tímhle systémem uspokojování co největšího počtu diváků tím, že se tam pere ještě nějaká pseudofylozofie a mějte koule udělat to, co od Alliena očekáváme. Krev, kyselina, strach a Gigerovska říše divů.

plakát

Mission: Impossible - Fallout (2018) 

Po X letech jsem odcházel z kina naprosto nadšen a uspokojen. MI Fallout je film, na kterej jdeš a dostaneš přesně co chceš. Výborná akce, promakaný honičky ulicema Paříže, překvapivej soundtrack a nestárnoucí Cruise, před jehož fyzičkou smekám. Nemůžu se ubránit dojmu, že kde hraje tenhle prcek, to je prostě hit.